Πρώην υπουργοί «βόλεψαν» τους αστυνομικούς τους στη Βουλή

Πρώην υπουργοί «βόλεψαν» τους αστυνομικούς τους στη Βουλή Facebook Twitter
0

Την ώρα που η εγκληματικότητα σαρώνει, πρώην υπουργοί βόλεψαν στη Βουλή αστυνομικούς που ήταν αποσπασμένοι στην ασφάλεια τους και που κανονικά θα έπρεπε να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους. Όπως γράφει το briefingnews  πρόκειται για αστυνομικούς  που  μέχρι πρότινος βρίσκονταν αποσπασμένοι στην ασφάλεια πρώην υπουργών  του ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι ξέροντας ότι είναι δύσκολο να ξαναδούν υπουργείο, βόλεψαν τους ανθρώπους τους στο κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ, σε μία περίοδο που στη Βουλή κυκλοφορούν μόνο υπάλληλοι, αστυνομικοί και  λίγοι εργαζόμενοι στο καφενείο, τουλάχιστον δέκα νέα πρόσωπα, πλέον της κανονικής φρουράς, έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα φυλάκια γύρω από το κτίριο ενώ αρκετοί προσέρχονται ακόμη και με πολιτικά για να μην κινήσουν υποψίες ότι έχουν μεταφερθεί πλέον στο δυναμικό της Βουλής.   

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM