ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Πρώην υπουργοί «βόλεψαν» τους αστυνομικούς τους στη Βουλή

Πρώην υπουργοί «βόλεψαν» τους αστυνομικούς τους στη Βουλή Facebook Twitter
0

Την ώρα που η εγκληματικότητα σαρώνει, πρώην υπουργοί βόλεψαν στη Βουλή αστυνομικούς που ήταν αποσπασμένοι στην ασφάλεια τους και που κανονικά θα έπρεπε να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους. Όπως γράφει το briefingnews  πρόκειται για αστυνομικούς  που  μέχρι πρότινος βρίσκονταν αποσπασμένοι στην ασφάλεια πρώην υπουργών  του ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι ξέροντας ότι είναι δύσκολο να ξαναδούν υπουργείο, βόλεψαν τους ανθρώπους τους στο κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ, σε μία περίοδο που στη Βουλή κυκλοφορούν μόνο υπάλληλοι, αστυνομικοί και  λίγοι εργαζόμενοι στο καφενείο, τουλάχιστον δέκα νέα πρόσωπα, πλέον της κανονικής φρουράς, έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα φυλάκια γύρω από το κτίριο ενώ αρκετοί προσέρχονται ακόμη και με πολιτικά για να μην κινήσουν υποψίες ότι έχουν μεταφερθεί πλέον στο δυναμικό της Βουλής.   

0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολιτική / Κακλαμάνης για Καισαριανή: Υπάρχουν αναφορές για ολόκληρο άλμπουμ, δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που είδαμε

Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ιστορικό αρχείο
THE LIFO TEAM