Πολιτικό «μποξ» Πέτσα - Χαρίτση για την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ

Πολιτικό «μποξ» Πέτσα - Χαρίτση για την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, με αφορμή την χθεσινή ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

«Μετά το "Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης" και το "Παράλληλο Πρόγραμμα" ο κ. Τσίπρας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη "έτσι, χωρίς Πρόγραμμα". Μόνο για να πει "είμαστε ακόμη ζωντανοί" στο εσωκομματικό του ακροατήριο και να αραδιάσει, πάλι, αμέτρητα ψέματα. Ψέματα στην κυβέρνηση; Περισσότερα ψέματα στην αντιπολίτευση», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Ο ίδιος, είπε για τον Αλέξη Τσίπρας ότι «έπεισε όλους τους Έλληνες ότι δεν έχει ιδέα από το πως δουλεύει η οικονομία και το πλήγμα που της προκάλεσε με κύριο θύμα του τη μεσαία τάξη. Απέδειξε ότι δεν μπορεί να ωριμάσει. Απέδειξε κυρίως ότι δεν διδάχθηκε τίποτα από την ετυμηγορία των Ελλήνων στις εκλογές της 7ης Ιουλίου».

«Ο κ. Τσίπρας παραμένει αδιόρθωτος. Η Ελλάδα όμως δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Κοιτάζουμε μπροστά, όλοι μαζί, για να λύσουμε τα προβλήματα που συσσώρευσε η προηγούμενη κυβέρνηση και να βγάλουμε από τις πλάτες των πολιτών τα βάρη που τους φόρτωσε. Με επενδύσεις, πολλές και καλύτερες δουλειές και ανάπτυξη για όλους. Ο κ. Τσίπρας λέει "είμαστε εδώ". Οι Έλληνες όμως είναι ήδη αλλού», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Χαρίτσης: Υποκρισία της ΝΔ

Σε απάντηση του σχολίου του κυβερνητικού εκπροσώπου για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Χαρίτσης ανέβασε τους τόνους. «Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα, το λόγο έχουν οι εξυπνακισμοί. Λογικό. Πώς να εξηγήσει άλλωστε η ΝΔ την μικροπολιτική υποκρισία της στην οικονομία, το προσφυγικό και το Μακεδονικό».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM