Πολιτικό «μποξ» Πέτσα - Χαρίτση για την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ

Πολιτικό «μποξ» Πέτσα - Χαρίτση για την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, με αφορμή την χθεσινή ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

«Μετά το "Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης" και το "Παράλληλο Πρόγραμμα" ο κ. Τσίπρας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη "έτσι, χωρίς Πρόγραμμα". Μόνο για να πει "είμαστε ακόμη ζωντανοί" στο εσωκομματικό του ακροατήριο και να αραδιάσει, πάλι, αμέτρητα ψέματα. Ψέματα στην κυβέρνηση; Περισσότερα ψέματα στην αντιπολίτευση», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Ο ίδιος, είπε για τον Αλέξη Τσίπρας ότι «έπεισε όλους τους Έλληνες ότι δεν έχει ιδέα από το πως δουλεύει η οικονομία και το πλήγμα που της προκάλεσε με κύριο θύμα του τη μεσαία τάξη. Απέδειξε ότι δεν μπορεί να ωριμάσει. Απέδειξε κυρίως ότι δεν διδάχθηκε τίποτα από την ετυμηγορία των Ελλήνων στις εκλογές της 7ης Ιουλίου».

«Ο κ. Τσίπρας παραμένει αδιόρθωτος. Η Ελλάδα όμως δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Κοιτάζουμε μπροστά, όλοι μαζί, για να λύσουμε τα προβλήματα που συσσώρευσε η προηγούμενη κυβέρνηση και να βγάλουμε από τις πλάτες των πολιτών τα βάρη που τους φόρτωσε. Με επενδύσεις, πολλές και καλύτερες δουλειές και ανάπτυξη για όλους. Ο κ. Τσίπρας λέει "είμαστε εδώ". Οι Έλληνες όμως είναι ήδη αλλού», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Χαρίτσης: Υποκρισία της ΝΔ

Σε απάντηση του σχολίου του κυβερνητικού εκπροσώπου για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Χαρίτσης ανέβασε τους τόνους. «Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα, το λόγο έχουν οι εξυπνακισμοί. Λογικό. Πώς να εξηγήσει άλλωστε η ΝΔ την μικροπολιτική υποκρισία της στην οικονομία, το προσφυγικό και το Μακεδονικό».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM