Πολιτικές αντιδράσεις προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για το ταξίδι του Παππά στη Βενεζουέλα

Πολιτικές αντιδράσεις προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για το ταξίδι του Παππά στη Βενεζουέλα Facebook Twitter
0

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» και τα όσα αναφέρονται για το ταξίδι του υπουργού Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα το 2013.

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατέθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ζητώντας του να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε την Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό για το σημερινό ρεπορτάζ του Ιάσονα Πιπίνη (Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής) που τεκμηριώνει την ύπαρξη προωθημένων μυστικών επαφών του ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματικούς κύκλους της Βενεζουέλας και την επιρροή που ενδέχεται να έχουν ασκήσει αυτές στις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης, καταθέτει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Με την ερώτηση ερωτάται καταρχάς ο κ. Τσίπρας για το αν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τα στοιχεία του δημοσιεύματοςκαι για την τυχόν συνέχεια των επαφών αυτών μετά τον Ιανουάριο του 2015».

«Tα ερωτήματα για το μυστικό ταξίδι του κ. Παππά με τον Mr offshore, κ. Αρτεμίου, στην Βενεζουέλα είναι παλιά και αναπάντητα. Οι νέες αποκαλύψεις του Ελεύθερου Τύπου για πτήσεις με ιδιωτικό αεροσκάφος και φιλοξενία στην Καραϊβική από επιχειρηματία του καθεστώτος Μαδούρο, επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την θέση του υπουργού των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ο κ. Παππάς πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Και μετά ας κάνει όσες επιθέσεις θέλει στο παλιό σύστημα. Η μέθοδος "δείχνω τους άλλους" όταν πρέπει "να απολογηθώ ο ίδιος" είναι ξεπερασμένη και παλαιοκομματική» ανέφερε το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του.

Ο Σταύος Θεοδωράκης σχολίασε το δημοσίευμα και μέσω Twitter:

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ