Πολάκης και Άδωνις κάνουν εμβόλιο μέσα στη Βουλή

Πολάκης και Άδωνις κάνουν εμβόλιο μέσα στη Βουλή Facebook Twitter
1

Κατατέθηκε η μήνυση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, μετά την σφοδρή αντιπαράθεσή τους με σκληρές εκφράσεις στην Βουλή. 

Ωστόσο σήμερα και οι δύο πολιτικοί  έκαναν εμβόλιο κατά της γρίπης στη Βουλή.

Το συνεργείο εμβολιασμού του ΚΕΕΛΠΝΟ βρίσκεται στη Βουλή προκειμένου να εμβολιαστούν για την εποχική γρίπη όσοι βουλευτές, ευρωβουλευτές ή υπάλληλοι του κοινοβουλίου επιθυμούν.

Η σχετική πρωτοβουλία ελήφθη στα πλαίσια της συμβολικής συμμετοχής της Βουλής στην καμπάνια για την ευαισθητοποίηση υπέρ του εμβολιασμού.


Η ανακοίνωση της Βουλής: «Η Βουλή θα μετάσχει στην καμπάνια του ΚΕΕΛΠΝΟ για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της εποχικής γρίπης. Οι βουλευτές και οι υπάλληλοι της Βουλής θα έχουν την δυνατότητα να εμβολιαστούν προαιρετικά σε ειδικό συνεργείο που θα βρεθεί αύριο στο κτίριο του κοινοβουλίου.
Η Βουλή των Ελλήνων, ανταποκρινόμενη στην πρόταση του ΚΕΕΛΠΝΟ για συμμετοχή της στην εκστρατεία του Κέντρου για την ενίσχυση του αντιγριπικού εμβολιασμού, θα υποδεχθεί αύριο ειδικό συνεργείο το οποίο θα εμβολιάσει προαιρετικά μέλη του Κοινοβουλίου, πρώην Βουλευτές, Ευρωβουλευτές καθώς και υπάλληλοι της Βουλής.
Η ενέργεια θα έχει συμβολικό χαρακτήρα και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού και ιδιαιτέρως των ομάδων υψηλού κινδύνου, καθώς, σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ, η εμβολιαστική κάλυψη παρουσιάζει κάμψη με αποτέλεσμα η εποχική γρίπη να προσβάλλει μεγάλο αριθμό Ελλήνων, οδηγώντας συχνά σε σοβαρή νόσηση ενώ σε αρκετές περιπτώσεις -που συνήθως ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου- στοιχίζουν ακόμα και ανθρώπινες ζωές.»

Πολάκης και Άδωνις κάνουν εμβόλιο μέσα στη Βουλή Facebook Twitter
Πολάκης και Άδωνις κάνουν εμβόλιο μέσα στη Βουλή Facebook Twitter
Πολάκης και Άδωνις κάνουν εμβόλιο μέσα στη Βουλή Facebook Twitter
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ