Πιτσιόρλας: Άθλια επιχείρηση σπίλωσης από τον Ρουμπάτη – Προσφεύγω στη δικαιοσύνη

Πιτσιόρλας: Άθλια επιχείρηση σπίλωσης από τον Ρουμπάτη – Προσφεύγω στη δικαιοσύνη Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
0

Θέση πήρε ο Στέργιος Πιτσιόρλας, τέως πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης, για παρακολούθησή του από την Υπηρεσία.

Κατά τη σημερινή του κατάθεση στην Εξεταστική Επιτροπή, ο κ. Ρουμπάτης φαίνεται πως παραδέχθηκε ότι γινόταν παρακολούθηση του καθώς διαπραγματευόταν την πώληση εθνικού εδάφους - το 1/5 ελληνικού νησιού με 10 χλμ. ακτογραμμής - σε οικογένεια που φέρεται να σχετιζόταν με τις μυστικές υπηρεσίες της Συρίας και την οικογένεια του Σύρου προέδρου, Μπασάρ αλ Άσαντ. 

Φαίνεται να είπε, ακόμα, πως ο τότε πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ήταν ενήμερος.

«Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για τη δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης -σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ-παραδέχτηκε για πρώτη φορά ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής την άμεση παρακολούθηση μου και χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη προέβη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής μου εξόντωσης» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Πιτσιόρλας.

«Έχω δώσει ήδη εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλα τα νόμιμα μέσα ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν όπου πρέπει οι ευθύνες για αυτήν την απίστευτη ιστορία».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM