Πιθανόν την επόμενη εβδομάδα η ψηφοφορία για την Προανακριτική της Novartis

Πιθανόν την επόμενη εβδομάδα η ψηφοφορία για την Προανακριτική της Novartis Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ακόμα και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα μπορούσε,υπό προϋποθέσεις να συζητηθεί η πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας για τη συγκρότηση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τη Novartis.

Ο κ. Βούτσης ρωτήθηκε αν το ζήτημα της Novartis θα μπορούσε να γίνει αντικείμενο της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. «Δεν θα πω εγώ αν γίνει αντικείμενο της Εξεταστικής αυτό το θέμα. Αντιλαμβάνεστε, όμως, ότι ήταν στην αρχική της εντολή που έχει πάρει από την Ολομέλεια, και το θέμα φάρμακο, πλην όμως προχώρησε η εισαγγελική έρευνα και τώρα βρισκόμαστε σε ένα άλλο στάδιο».

«Το πιθανότατο είναι, εκ των πραγμάτων, αυτή η Επιτροπή να μην ασχοληθεί με αυτό το θέμα χωρίς να της αποκλείει κανείς να αρχίσει να φωνάζει το σύνολο των φαρμακευτικών εταιρειών, διότι είτε έτσι, είτε αλλιώς είναι ένα από τα σοβαρά ζητήματα».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΒΕΣΙ

Πολιτική / Μαρινάκης για Κοβέσι: «Όποιος την ακούσει καταλαβαίνει ότι τα περί συγκάλυψης είναι παραμύθια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο αφορά την ποινική ευθύνη υπουργών, λέγοντας ότι «όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να αλλάξει»
LIFO NEWSROOM