Πηγές Μαξίμου: Ίσως λίγο ξύδι να βοηθούσε τη Νέα Δημοκρατία

Πηγές Μαξίμου: Ίσως λίγο ξύδι να βοηθούσε τη Νέα Δημοκρατία Facebook Twitter
EUROKINISSI
4

Με σκληρή γλώσσα σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές τη στάση της Νέας Δημοκρατίας πριν αλλά και μετά την υπογραφή της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ στις Πρέσπες. 

«Εδώ και μέρες ο εκνευρισμός της ΝΔ από τη διεθνή αναγνώριση της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, δεν κρύβεται με τίποτα» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το αθηναϊκό και μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, σημειώνοντας ότι χθες στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έβγαλε χολή» για τα δημοσιεύματα που προτείνουν να δοθεί Νόμπελ ειρήνης στον Έλληνα Πρωθυπουργό για την επίλυση του Μακεδονικού.

«Αργότερα μας είπε, ότι οι Ευρωπαίοι "μας παινεύουν" και μιλάνε για καθαρή έξοδο, όχι επειδή είναι η αλήθεια, αλλά επειδή θέλουν να μας σπρώξουν στα ακριβά επιτόκια των αγορών» αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

«Σήμερα, (η ΝΔ) ανακαλύπτει στη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη Welt, ότι δήθεν δήλωσε μετανιωμένος για το δημοψήφισμα. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά πανικό που δεν κρύβεται στη ΝΔ. Ίσως λίγο ξύδι να βοηθούσε», απαντούν οι κύκλοι του Μαξίμου. 

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Είναι λογικό να έχουν τέτοια έπαρση και τέτοιο θράσος. Όταν επιχείρησαν το πραξικόπημα κι αντί να βρεθούν στο δικαστήριο τους κάνατε και πάλι κυβέρνηση, τώρα δεν μασάνε τίποτα. Θα διαλύσουν την Ελλάδα ολοσχερώς και θα γελάνε κιόλας..........

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ