Πέτσας για Δούκα-Λιβανό: Απαράδεκτες δηλώσεις - Άλλο να σπεύδεις να βοηθήσεις, άλλο να εξαγοράζεις

Πέτσας για Δούκα-Λιβανό: Απαράδεκτες δηλώσεις - Άλλο να σπεύδεις να βοηθήσεις, άλλο να εξαγοράζεις Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi
0

Τον διάλογο μεταξύ Πέτρου Δούκα - Σπήλιου Λιβανού σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτο πλαίσιο δηλώσεων που δεν αντιστοιχεί στην εικόνα που αξίζει στους Έλληνες». 


Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Πέτσας σημείωσε πως «είναι άλλο να λες ότι σπεύδεις να βοηθήσεις και άλλο να λες ότι εξαγοράζεις, κάτι το οποίο δεν έχει σχέση με την ιστορική αλήθεια». 

Πρόσθεσε ότι ο κ. Δούκας για να αναδείξει τον ρόλο του, υπερέβαλε, για να πει ότι προχωρήσαν με γρήγορες διαδικασίες οι αποζημιώσεις. 


Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Δούκας, στην πρώτη τοποθέτησή του μετά τη διαγραφή του από τη Ν.Δ, μίλησε για «καθ’υπερβολή και ατυχές σχήμα λόγου που πήρε απρόσμενη διάσταση». 

«Όπως όλοι γνωρίζουν, δεν υπήρξαν ούτε μπορούσαν να υπάρξουν ‘τσάντες’ ή οτιδήποτε άλλο τέτοιο! Ήταν ένα ‘καθ’ υπερβολή’ και ατυχές σχήμα λόγου για να δείξω το μέγεθος αλλά και την ταχύτητα της γιγαντιαίας προσπάθειάς μας και την ευαισθησία μας για τους συνανθρώπους μας που είχαν πληγεί τόσο άγρια και έζησαν ένα τέτοιο δράμα, με τόσους νεκρούς• μόνο και μόνο για να καταδειχθεί η ταχύτητα και η ευελιξία με την οποία λειτούργησε η τότε κυβέρνηση, ώστε να μπορέσει έστω και στο ελάχιστο, να απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο που είχε προκαλέσει η βιβλική καταστροφή» ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του στα social media. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ