"Πείτε μας τι πίνετε στον ΣΥΡΙΖΑ - Ντουμάνια φεύγουν έξω από την Κουμουνδούρου"

"Πείτε μας τι πίνετε στον ΣΥΡΙΖΑ - Ντουμάνια φεύγουν έξω από την Κουμουνδούρου" Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
3

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και η Θεανώ Φωτίου, στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Αφορμή στάθηκε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για το οποίο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε και το σταμάτησε. 

"Δεν διαπραγματευτήκατε. Πίνατε καφέ στο Χίλτον μαζί με τον Σταθάκη και τον Τσακαλώτο" είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος στη Θεανώ Φωτίου. "Μιλάτε και νομίζω ότι ντουμάνια φεύγουν έξω από την Κουμουνδουρου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είστε εκτός πραγματικότητας. Πείτε μας τι πίνετε για να καταλάβει και ο κόσμος. Είναι θράσος αυτό που κάνετε".

"Ελάτε στην Κουμουνδούρου να δείτε τι γίνεται. Δεν πρόκειται να με φοβίσετε. Έχω καθαρό πρόσωπο" ανταπάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM