Παραιτήθηκαν από τη Βουλή δύο κόρες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον σάλο για τις προσλήψεις

Παραιτήθηκαν από τη Βουλή δύο κόρες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον σάλο για τις προσλήψεις Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
5

Την παραίτησή τους από τη Βουλή γνωστοποίησαν νωρίτερα σήμερα, δύο κόρες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με επιστολή τους προς το Νίκο Βούτση

Την παραίτησή της από το Ίδρυμα της Βουλής υπέβαλε η Α.Α., κόρη της διευθύντριας του Γενικού Γραμματέα της Βουλής. Η Α.Α. ήταν υπάλληλος ΙΔΟΧ διάρκειας εντός έτους στο Ίδρυμα. Ομοίως, παραίτηση υπέβαλε και η Μ.Λ.Σ., κόρη της προϊσταμένης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, υπάλληλος ΙΔΟΧ διάρκειας ενός έτους στο Ίδρυμα της Βουλής. Όπως έγινε γνωστό, και οι δύο υπέβαλαν παραίτηση για λόγους ευθιξίας. Οι δύο αποφάσεις πρόσληψης είχαν υπογραφεί στις 31 Μαΐου 2019 από την πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ιδρύματος για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, Νίκη Μαρωνίτη.

Οι παραιτήσεις των δύο γυναικών έγιναν ενώ η δημόσια παραδοχή της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, για τον τρόπο που η κόρη της πήρε μετάταξη στη Βουλή των Ελλήνων, έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων. Η κυρία Χριστουλοπούλου, σε ερώτηση δημοσιογράφου του Alpha για το κατά πόσο εγείρεται ηθικό ζήτημα, παραδέχθηκε ότι «αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες» και δεν θα μπορούσε να αποσπαστεί ο καθένας στη Βουλή.

Πολιτική
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Μα αυτό είναι το ηθικό μεγαλείο της Αριστεράς: αφού παραιτήθηκαν μετά από το κράξιμο που τους ρίξαμε (ενώ τα παιδιά των "προηγούμενων" δεν παραιτούνται) αποφάσισα πως θα το ρίξω τελικά Σύριζα.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ