Παραδοχή λαθών και στο ΣΥΡΙΖΑ για τους μετακλητούς - Ο Χρυσόγονος θέτει ζήτημα απομάκρυνσής τους

Παραδοχή λαθών και στο ΣΥΡΙΖΑ για τους μετακλητούς - Ο Χρυσόγονος θέτει ζήτημα απομάκρυνσής τους Facebook Twitter
1

Αποστάσεις από τη κυβερνητική γραμμή υπεράσπισης και αντεπίθεσης στο ζήτημα των μετακλητών υπαλλήλων, πήρε σήμερα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στον Βήμα FM.

Ο κος Χρυσόγονος ζήτησε να γίνουν διορθωτικές κινήσεις προς την κατεύθυνση αυτή και έθεσε θέμα απομάκρυνσής τους. Παράλληλα έκανε λόγο και για μείωση στον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων που δικαιούνται αυτή τη στιγμή υπουργοί και βουλευτές.

"Έχουν γίνει σοβαρά λάθη στο ζήτημα αυτό και πρέπει να γίνουν άμεσα διορθωτικές κινήσεις. Διαφορετικά, υπάρχει ο κίνδυνος να καλλιεργηθεί σε μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης η εντύπωση ότι όλοι είμαστε ίδιοι και αυτό θα είναι καταστροφικό." είπε.

Κληθείς να εξηγήσει αν εννοεί απομάκρυνση τους τόνισε: "Όχι μόνο αυτό (σ.σ.: απομακρύνσεις προσώπων που προκάλεσαν αντιδράσεις), πρέπει να μπουν και κανόνες, ως προς τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων που δικαιούνται. Χρειάζεται κι άλλη μείωση, όχι μόνο για τους Υπουργούς και για τους βουλευτές. Νομίζω ότι και για τους βουλευτές δύο μετακλητοί υπάλληλοι ανά βουλευτή είναι υπερβολή, ένας θα αρκούσε. Όπως θα ήταν ευκταίο να υπάρξει, με το νέο εκλογικό νόμο, και μείωση του αριθμού των βουλευτών. Είναι υπερβολική πολυτέλεια για την Ελλάδα με 11 εκατομμύρια πληθυσμό να έχει 300 βουλευτές, τη στιγμή που η Ολλανδία με 15 εκατομμύρια πληθυσμό έχει 150."

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Περα απο τον αριθμο πρεπει να μειωθουν και οι απολαβες.Ανθρωποι με περισσοτερα προσοντα και το ιδιο απαιτητικες δουλειες στον ιδιωτικο τομες δεν παιρνουν ουτε τα μισα!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ