Πάγκαλος: «Δεν θα με κρίνει ο κάθε τσόγλανος»

Πάγκαλος: «Δεν θα με κρίνει ο κάθε τσόγλανος» Facebook Twitter
0

«Δε θα με κρίνει ο κάθε τσόγλανος» απάντησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε διάλογο με δημοσιογράφο σχετικά με πολιτικό αρχηγό ο οποίος  αναρωτήθηκε στη Βουλή «τι έχει κάνει στη ζωή του» ο κύριος Πάγκαλος Σύμφωνα με το newsbeast το σχόλιο Πάγκαλου αναφερόταν στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είχε θέσει και το ερώτημα σε ομιλία του στη Βουλή. «Δεν μπήκα τώρα στην πολιτική. Έχω μια πορεία 30 ετών, η οποία δε διαγράφεται από τη συμμετοχή μου στην κυβέρνηση Παπαδήμου», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Στη συνέχεια μιλώντας στο πρωινό του MEGA, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για «κινητοποίηση και οργάνωση των Αγανακτισμένων, που οδήγησαν στον οικονομικό μαρασμό δεκάδων επιχειρήσεων στην περιοχή του Συντάγματος και στην ανεργία όλων των εργαζομένων σε αυτά».

Ο κύριος Πάγκαλος τάχθηκε και κατά της μείωσης των μισθών στον ιδιωτικό τομέα λέγοντας χαρακτηριστικά «να αντισταθούμε  στο κόψιμο των μισθών στον ιδιωτικό τομέα» ενώ είπε ότι θα ενημερώσει για τις τοποθετήσεις του και την Τρόικα, αποκαλώντας τους εκπροσώπους της «τους καλύτερους τεχνικούς του κόσμου». Μάλιστα για τις δυσκολίες στην εφαρμογή του Μνημονίου άφησε αιχμές για την αντιπολίτευση και τους αγανακτισμένους.

 Επίσης αναφέρθηκε και στην αγωγή που υπέβαλλε κατά της εφημερίδας «Παρασκευή +13» ζητώντας 2 εκατομμύρια ευρώ, λέγοντας ότι επί 30 χρόνια δεν είχε κάνει καμιά αγωγή και έχει φτάσει τις 19 τα δυο τελευταία χρόνια. «Ο Τύπος έχει ξεφύγει. Η κόρη μου κρατούσε τη συγκεκριμένη εφημερίδα και κλαίγοντας με ρωτούσε γιατί με έκαναν σα γουρούνι. Έχω δικαίωμα να ζητήσω την προστασία των νόμων του ελληνικού κράτους. Θέλω να προστατέψω τα παιδιά μου από το να με βλέπουν σα γουρούνι στις εφημερίδες», είπε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM