Οι εκλογές της Ν.Δ. πήραν παράταση

Οι εκλογές της Ν.Δ. πήραν παράταση Facebook Twitter
0
Παράταση μίας ώρας ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης στην ψηφοφορία για το νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι οι κάλπες θα κλείσουν στις 20.00, αντί για τις 19.00, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά. 
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της ΝΔ που ήρθαν μαζικά και συγκινητικά να τιμήσουν την Δημοκρατία και να εκλέξουν αρχηγό της ΝΔ. Επειδή παρουσιάζεται το φαινόμενο αυτή την ώρα να έχουν ψηφίσει περίπου 200.000 ψηφοφόροι, θα δώσουμε παράταση μίας ώρας» ήταν οι δηλώσεις του προέδρου της ΚΕΦΕ.
Η προσέλευση χαρακτηρίζεται μαζική από τη Συγγρού, με τις πιό αισιόδοξες προβλέψεις να κάνουν λόγο για συνολικό αριθμό ψηφισάντων στις 300 χιλιάδες. Ο αριθμός απέχει βεβαίως πολύ από αυτόν της αντίστοιχης εκλογικής διαδικασίας το 2009, όταν είχαν ψηφίσει σχεδόν 900 χιλιάδες άνθρωποι.
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM