Οι ΑΝ.ΕΛ επιμένουν στις σπόντες για εκλογές ή δημοψήφισμα

Οι ΑΝ.ΕΛ επιμένουν στις σπόντες για εκλογές ή δημοψήφισμα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Το χορό της εκλογολογίας έσυρε πρώτος ο Πάνος Καμμένος την Κυριακή και συνέχισε σήμερα σε νέο επίπεδο ο Δημήτρης Καμμένος ο οποίος έφερε στη συζήτηση το ενδεχόμενο εκλογών. Δεν πέρασαν λίγες ώρες, και οι ΑΝ.ΕΛ επανήλθαν στο θέμα κάλπης μέσω της εκπροσώπου τους.


"Ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ σαφώς δεν επιθυμούμε εκλογές, θα ήταν παράλογο. Εάν όμως τα πράγματα εκτραχυνθούν και οι δανειστές είναι άκαμπτοι και δεν εκλογικεύσουν τις απαιτήσεις τους, θα πρέπει η κυβέρνηση να κάνει μια άλλη επιλογή. Και επειδή στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα, το λόγο θα πρέπει να έχει ο ελληνικός λαός. Εάν φτάσουμε σε ένα σημείο οι δανειστές να ζητούν παράλογα πράγματα που θα οδηγήσουν στην οικονομική εξόντωση των πολιτών, δεν θα πρέπει να υπάρχει κάποια διαφορετική μέριμνα;" ανέφερε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε συνέντευξή της στον ρ/σ Real FM.


Κληθείσα να σχολιάσει την σύνδεση που κάνουν οικονομικοί αναλυτές μεταξύ της δήλωσης του Πάνου. Καμμένου και της "κατρακύλας στο Χρηματιστήριο", η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, παρέπεμψε στα όσα είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος για κατάρρευση των χρηματιστηρίων όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες με το γεγονός να οφείλεται στην γενικότερη κακή οικονομική συγκυρία στην Ευρώπη.


"Σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται η πτώση στο χρηματιστήριο με τη συγκεκριμένη δήλωση" πρόσθεσε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM