Ο Θεοδωράκης διέγραψε τον Δανέλλη από το Ποτάμι

Ο Θεοδωράκης διέγραψε τον Δανέλλη από το Ποτάμι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Σταύρος Θεοδωράκης διέγραψε τον Σπύρο Δανέλλη από το Ποτάμι, όπως ανακοίνωσε, προ ολίγου, στενός συνεργάτης του επικεφαλής του κόμματος στους δημοσιογράφους του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ.

Η διαγραφή του κ. Δανέλλη είχε προεξοφληθεί νωρίτερα τόσο από τον αντιπρόεδρο του κόμματος, κ. Μαυρωτά, όσο και από τον εκπρόσωπο τύπου του Ποταμιού, Δημήτρη Τσιόδρα.

Σε χθεσινή επικοινωνία του με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο κ. Δανέλλης είχε ξεκαθαρίσει πως σκοπεύει να στηρίξει την κυβέρνηση, με ψήφο εμπιστοσύνης στην Βουλή. 

Ήδη από το πρωί, ο Δημήτρης Τσιόδρας χαρακτήριζε «αυτονόητο» ότι ο κ. Δανέλλης δεν ανήκει στο Ποτάμι, καθώς η απόφασή του αντιβαίνει σε αυτή του συνεδρίου και της ΚΟ του κόμματος.

«Αν δεν τίθεται στα ζητήματα ψήφου εμπιστοσύνης θέμα κομματικής πειθαρχίας, δεν θα υπήρχε. Είναι άλλο ένα νομοσχέδιο, όπου μπορεί να υπάρξει διαφοροποίηση -ακόμη και σημαντικό νομοσχέδιο- από κάποιον βουλευτή, είναι ζήτημα συνείδησης, αλλά να έχεις ένα τμήμα του κόμματος στην αντιπολίτευση και ένα τμήμα στην κυβερνητική πλειοψηφία, αυτό δεν μπορεί να υπάρξει», δήλωσε στο ΑΠΕ, ο κ. Τσιόδρας.

«Η Συμφωνία των Πρεσπών», επισήμανε, «είναι σημαντική συμφωνία, αλλά είναι ψήφος για ένα συγκεκριμένο θέμα», ενώ «η ψήφος εμπιστοσύνης αφορά το σύνολο της κυβέρνησης και ορίζει αν είσαι στη συμπολίτευση ή στην αντιπολίτευση κι εμείς έχουμε πει σε όλους τους τόνους και από το συνέδριο, ότι δεν είμαστε συμπολίτευση, είμαστε αντιπολίτευση».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ