Ο Θεοδωράκης διέγραψε τον Δανέλλη από το Ποτάμι

Ο Θεοδωράκης διέγραψε τον Δανέλλη από το Ποτάμι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Σταύρος Θεοδωράκης διέγραψε τον Σπύρο Δανέλλη από το Ποτάμι, όπως ανακοίνωσε, προ ολίγου, στενός συνεργάτης του επικεφαλής του κόμματος στους δημοσιογράφους του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ.

Η διαγραφή του κ. Δανέλλη είχε προεξοφληθεί νωρίτερα τόσο από τον αντιπρόεδρο του κόμματος, κ. Μαυρωτά, όσο και από τον εκπρόσωπο τύπου του Ποταμιού, Δημήτρη Τσιόδρα.

Σε χθεσινή επικοινωνία του με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο κ. Δανέλλης είχε ξεκαθαρίσει πως σκοπεύει να στηρίξει την κυβέρνηση, με ψήφο εμπιστοσύνης στην Βουλή. 

Ήδη από το πρωί, ο Δημήτρης Τσιόδρας χαρακτήριζε «αυτονόητο» ότι ο κ. Δανέλλης δεν ανήκει στο Ποτάμι, καθώς η απόφασή του αντιβαίνει σε αυτή του συνεδρίου και της ΚΟ του κόμματος.

«Αν δεν τίθεται στα ζητήματα ψήφου εμπιστοσύνης θέμα κομματικής πειθαρχίας, δεν θα υπήρχε. Είναι άλλο ένα νομοσχέδιο, όπου μπορεί να υπάρξει διαφοροποίηση -ακόμη και σημαντικό νομοσχέδιο- από κάποιον βουλευτή, είναι ζήτημα συνείδησης, αλλά να έχεις ένα τμήμα του κόμματος στην αντιπολίτευση και ένα τμήμα στην κυβερνητική πλειοψηφία, αυτό δεν μπορεί να υπάρξει», δήλωσε στο ΑΠΕ, ο κ. Τσιόδρας.

«Η Συμφωνία των Πρεσπών», επισήμανε, «είναι σημαντική συμφωνία, αλλά είναι ψήφος για ένα συγκεκριμένο θέμα», ενώ «η ψήφος εμπιστοσύνης αφορά το σύνολο της κυβέρνησης και ορίζει αν είσαι στη συμπολίτευση ή στην αντιπολίτευση κι εμείς έχουμε πει σε όλους τους τόνους και από το συνέδριο, ότι δεν είμαστε συμπολίτευση, είμαστε αντιπολίτευση».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούλα Κεχαγιά για Γιώργο Τσίπρα: Τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι οριακά

Πολιτική / Κεχαγιά για Γιώργο Τσίπρα: Το κόμμα δεν αντέχει να καταβάλλει μισθούς σε όσους δεν προσφέρουν υπηρεσίες

«Το μήνυμα είναι ότι το κόμμα δεν αντέχει οικονομικά να καταβάλλει μισθούς σε πρόσωπα που δεν προσφέρουν υπηρεσίες», σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου για την υπόθεση Γιώργου Τσίπρα
NEWSROOM
Μητσοτάκης: Τα 300 εκατ. ευρώ από τη φορολόγηση των διυλιστηρίων θα στηρίξουν συνταξιούχους και ευάλωτους

Πολιτική / Μητσοτάκης: Τα 300 εκατ. ευρώ από τη φορολόγηση των διυλιστηρίων θα στηρίξουν συνταξιούχους και ευάλωτους

«Ήταν δέσμευση που είχα αναλάβει προεκλογικά 33% όσο ήταν και πέρσι. Κινούμαστε λίγο πολύ στο όριο που μας έχει προσδιορίσει η ΕΕ», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος υπολογίζει τα έσοδα από την έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών των διυλιστηρίων περί τα 300 εκατομμύρια
NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης απέλυσε και τον Γιώργο Τσίπρα

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης απέλυσε και τον Γιώργο Τσίπρα

«Δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους» η αιχμή Τσίπρα για Κασσελάκη - Η συνέντευξη που οδήγησε στην εκπαραθύρωση του Γιώργου Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και η αντίδραση του εξαδέλφου του πρώην πρωθυπουργού
NEWSROOM