Ο Θάνος Πλεύρης κατά του πατέρα του για τον ναζιστικό χαιρετισμό: «Είναι αποκτήνωση»

Ο Θάνος Πλεύρης κατά του πατέρα του για τον ναζιστικό χαιρετισμό: «Είναι αποκτήνωση» Facebook Twitter
Φωτ.: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
0

Πρώτο σχόλιο από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, όσον αφορά στον ναζιστικό χαιρετισμό του πατέρα του, Κώστα Πλεύρη, κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Ερωτώμενος σχετικά κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Πλεύρης σημείωσε αρχικά πως ο «πατέρας μου δεν έχει κρύψει ποτέ την ιδεολογία του» και η Δημοκρατία δίνει την ελευθερία στον καθένα να πρεσβεύει ό,τι επιθυμεί.

Ωστόσο, επεσήμανε πως «έχουν γίνει δύο τρομακτικά ατοπήματα από την πλευρά του» Κώστα Πλεύρη, που τον έκαναν να ανατριχιάσει

«Πρώτον, έγινε μέσα σε αίθουσα δικαστηρίου. Δεύτερον, γίνεται μπροστά σε μία μητέρα που το παιδί της δολοφονήθηκε από έναν ναζί. Στη Μάγδα Φύσσα. Σε μία γυναίκα που δολοφόνησαν το παιδί της. Κάνεις χαιρετισμό ατόμου που πιστεύει σε αυτές τις ιδέες και τον δολοφόνησε». 

«Είναι αποκτήνωση» σχολίασε δεικτικά.

Ο Κώστας Πλεύρης, συνήγορος του καταδικασθέντα για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή Γιάννη Λαγού, προχώρησε τον ναζιστικό χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της δικασίμου της περασμένης εβδομάδας. Μάλιστα, υπεραμύνθηκε τις κίνησής του αυτής στη συνέχεια. 

Ιδιαίτερο σχολιασμό προκάλεσε το ότι η έδρα δεν αντέδρασε. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Δευτέρας, οι δικηγόροι της πλευράς Φύσσα έθεσαν το θέμα με τους δικαστές να ισχυρίζονται πως δεν υπέπεσε στην αντίληψή τους. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM