Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την αποπομπή Χρυσοχοΐδη - «Ακραία καταστολή απέναντι σε ειρηνικούς διαδηλωτές»

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την αποπομπή Χρυσοχοΐδη - «Ακραία καταστολή απέναντι σε ειρηνικούς διαδηλωτές» Facebook Twitter
0

Την αποπομπή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καταγγέλλει την «ακραία καταστολή που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας απέναντι σε ειρηνικούς διαδηλωτές».

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «η ακραία καταστολή που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας απέναντι σε ειρηνικούς διαδηλωτές αποτελεί πρόβα των σχεδίων της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση των κοινωνικών αντιστάσεων το προσεχές διάστημα».

«Οι αθλιότητες αυτές είχαν ως μοναδικό στόχο να διαλύσουν τη μαζική συγκέντρωση που ήταν σε εξέλιξη. Και, βεβαίως, ο οργανωτής αυτής της προβοκατόρικης επιχείρησης είναι ο ίδιος ο Μ. Χρυσοχοΐδης. Απαιτούμε από τον κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τώρα τον υπουργό του. Σε διαφορετική περίπτωση, φέρει ο ίδιος ακέραια την ευθύνη για την αντιδημοκρατική εκτροπή που εκτυλίχτηκε στο κέντρο της Αθήνας», αναφέρει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου. 

Σημειώνεται πως κατά τα σημερινά επεισόδια στο Σύνταγμα συνελήφθησαν έξι άτομα και προσήχθησαν δεκαέξι. Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν.  

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM