Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υποστηρίζει πως η σημερινή επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής κατά της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη έδειξε σε δημόσια θέα «το πραγματικό πρόσωπο αυτής της εγκληματικής οργάνωσης». Παράλληλα τονίζεται ότι το κόμμα δεν πρόκειται να συμμετάσχει ξανά σε καμία δημόσια συζήτηση παρουσία εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, ενώ προαναγγέλλει ότι θα θέσει το θέμα στη Διακομματική.
Σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει ότι εκκρεμούν δίκες σε βάρος στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι οποίες όμως, αναβάλλονται συνεχώς, «δίνοντάς τους ασυλία για να συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση».
«Από την πλευρά μας», καταλήγει η ανακοίνωση, «δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε σε καμία δημόσια συζήτηση που θα βρίσκεται εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και θα θέσουμε και το θέμα στη διακομματική επιτροπή».
Πολιτική /
Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει στη Διακομματική την παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Mounjaro: Βρετανοί ξεσπούν για την αύξηση στην τιμή - «Ντροπή, ήταν σαν μαγικό φίλτρο και τώρα το χάνω»

Οκλαχόμα: 11χρονη γέννησε στο σπίτι το παιδί του θετού πατέρα της

Καιρός - Ζιακόπουλος: Ψυχρές αέριες μάζες δημιουργούν αστάθεια το νέο εικοσιτετράωρο στη χώρα

Πολιτικός σεισμός στη Γαλλία: O Μπαϊρού στο χείλος του γκρεμού και ο Μακρόν χωρίς «σωσίβιο»

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Οι νέοι γείτονες τους εκφράζουν ανησυχίες εν όψει της μετακόμισης τους

σχόλια