Ο Πολάκης «συμβουλεύει» τον Μακρόν: Εμανουέλ τα 100 ευρώ είναι λίγα

Ο Πολάκης «συμβουλεύει» τον Μακρόν: Εμανουέλ τα 100 ευρώ είναι λίγα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τις εξαγγελίες του Εμανουέλ Μακρόν σχολίασε, μέσω Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης που δεν δίστασε να δώσει τη «συμβουλή» του στον Γάλλο πρόεδρο. 

Στο χθεσινό του διάγγελμα μετά τις βίαιες, εκτεταμένες κινητοποιήσεις των «Κίτρινων Γιλέκων», ο Μακρόν υποσχέθηκε μεταξύ άλλων ότι, μέσα στο 2019, η κυβέρνησή του θα καταργήσει την αύξηση στον φόρο κοινωνικών ασφαλίσεων για τους συνταξιούχους που λαμβάνουν λιγότερα από 2.000 ευρώ μηνιαίως και θα αυξήσει τους μισθούς κατά 100 ευρώ.

«Εμμανουέλ Μακρόν: Δεν φτάνουν τα 100!!!» έγραψε, λίγη ώρα αργότερα, ο Παύλος Πολάκης στο Facebook.

«Αυτή η Ευρώπη των τερατωδών εμπορικών πλεονασμάτων της Γερμανίας που ειναι το χρέος του νότου ή θα ΑΛΛΑΞΕΙ ή δεν θα ΥΠΑΡΞΕΙ!!» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.  

«Κάποιοι τα έλεγαν απ το 2015 και κάνατε τους κουφούς μην "στεναχωρηθεί" ο Σόιμπλε και οι τραπεζίτες», πρόσθεσε ο κ. Πολάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού:

 

«Εμμανουέλ Μακρόν: Δεν φτάνουν τα 100 !!! 

Αυτή η Ευρώπη των τερατωδών εμπορικών πλεονασμάτων της Γερμανίας που ειναι το χρέος του νότου ή θα ΑΛΛΑΞΕΙ ή δεν θα ΥΠΑΡΞΕΙ !!
Καποιοι τα έλεγαν απ το 2015 και κάνατε τους κουφούς μην "στεναχωρηθεί" ο Σόιμπλε και οι τραπεζίτες.. Ήρθε η φωτιά στη πόρτα σας και αρχίσατε να βρίσκετε ,αυτα που δεν υπήρχαν....
...συνεχίζεται.....»

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης: Ήταν πολιτικός ο λόγος της παρακολούθησής μου; Ο Μητσοτάκης αλλάζει απόψεις σαν πουκάμισα

Πολιτική / Ανδρουλάκης: Ήταν πολιτικός ο λόγος της παρακολούθησής μου ή εθνικός; Ο Μητσοτάκης αλλάζει απόψεις σαν πουκάμισα

Ποιοι λόγοι εθνικής ασφάλειας υπάρχουν πίσω από ένα δημοσιογράφο που ερευνά ένα σκάνδαλο ή έναν υποψήφιο πρόεδρο κόμματος, αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM
ΠΕΜΠΤΗ 06/10 - Η δίκη για το σκάνδαλο της Ζακύνθου, οι υποκλοπές και η σιωπή για τον ρόλο του Πιτσιόρλα

LiFO politics / Η δίκη για το σκάνδαλο της Ζακύνθου και η σιωπή για τον ρόλο του Πιτσιόρλα

Η Βασιλική Σιούτη συζητά για την υπόθεση πώλησης μεγάλης έκτασης γύρω από το Ναυάγιο της Ζακύνθου σε εταιρεία του πρώην εμίρη του Κατάρ με τον κοινωνιολόγο και ακτιβιστή από τη Ζάκυνθο, Σπύρο Ξένο.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ