Ο Πολ Κρούγκμαν και ο Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου

Ο Πολ Κρούγκμαν και ο Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου Facebook Twitter
4
Ο Πολ Κρούγκμαν και ο Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου Facebook Twitter
SOOC

Τον διεθνούς φήμης, νομπελίστα οικονομολόγο Πολ Κρούγκμαν περίμενε στην είσοδο του Μαξίμου σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο Κρούγκμαν έφτασε στο προγραμματισμένο ραντεβού του με τον πρωθυπουργό λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι. Η συνάντηση είναι σε εξέλιξη.

Ο Πολ Κρούγκμαν και ο Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου Facebook Twitter
SOOC
Ο Πολ Κρούγκμαν και ο Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου Facebook Twitter
SOOC
Ο Πολ Κρούγκμαν και ο Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου Facebook Twitter
SOOC
Ο Πολ Κρούγκμαν και ο Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου Facebook Twitter
Ο Πολ Κρούγκμαν και ο Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου Facebook Twitter
Ο Πολ Κρούγκμαν και ο Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου Facebook Twitter
SOOC

Ο Πολ Κρούγκμαν νωρίτερα είχε γίνει δεκτός στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τον ευχαρίστησε για την θερμή υποστήριξη που έδειξε απέναντι στην Ελλάδα μέσα από την χθεσινή ομιλία του στο Μέγαρο, αλλά και την γενικότερη στάση του απέναντι στο ελληνικό ζήτημα. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ κ. Κρούγκμαν ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα ευγενικά του λόγια σχολιάζοντας πως ίσως είναι λίγο υπερβολικά. "Είμαστε σε ένα σημείο καμπής κι εδώ και στην Ευρώπη. Γίνονται κινήσεις προς την κατάλληλη κατεύθυνση και θεωρώ ότι υπάρχει μια ευκαιρία, υπάρχει μια πιθανότητα, να κινηθούμε προς τα μπρος επιτέλους. Κι εγώ, βεβαίως, προσυπογράφω κι επικροτώ τη δουλειά σας συνολικά και τις σκληρές προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα» σημείωσε.

Ο Πολ Κρούγκμαν και ο Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου Facebook Twitter
SOOC
Ο Πολ Κρούγκμαν και ο Αλέξης Τσίπρας στο Μαξίμου Facebook Twitter
SOOC
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν έχει έννοια η επίσκεψη του (Πολ) Κρούγκμαν, καθότι η παρούσα κατάσταση παραπέμπει σε ...(Φρέντι) Κρούγκερ!("Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες")
Πρώτα ο Γιωργάκης, μετά ο Κρούγκμαν, σειρά έχει μου φαίνεται κι ο "κάθε πικραμένος". Ποιος αλήθεια ο λόγος να γίνεται δεκτός στο Μέγαρο Μαξίμου από τον πρωθυπουργό της χώρας ο πρώην νομπελίστας οικονομολόγος?
Ευχαριστώ πολύ! Λες να μην μπορούσαν να ρωτήσουν την γνώμη του Κρούγκμαν οι Βαρουφάκης, Δραγασάκης, Τσακαλώτος, Σταθάκης, κλπ, κλπ και να χρειαζόταν η πανθομολογούμενη εμπειρία του Τσίπρα με τα οικονομικά προκειμένου να γίνουν κατανοητά τα όσα καταπληκτικά προτείνει ο νομπελίστας για την επίλυση της Ελληνικής κρίσης? Αν είναι έτσι καλό θα έκανε και μια συνάντηση Τσίπρα-Παυλόπουλο την Κυριακή όπου θα ανταλλάξουν τις εντυπώσεις τους από τον Κρούγκμαν. Ουσιαστική συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών. Όχι για τις εντυπώσεις!