Ο Πατούλης εξηγεί γιατί δεν σήκωσε το τηλέφωνο στη Δούρου την Κυριακή

Ο Πατούλης εξηγεί γιατί δεν σήκωσε το τηλέφωνο στη Δούρου την Κυριακή Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Πρόθυμος να συνεργαστεί με όλες τις παρατάξεις στην περιφέρεια Αττικής δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης, που δεσμεύθηκε να επικοινωνήσει άμεσα και με τη Ρένα Δούρου

Αμέσως μετά τα αποτελέσματα του β' γύρου που επισφράγισαν τη σαρωτική του νίκη στην Αττική, η Ρένα Δούρου ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους της και σχολίασε πως αν και επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον κ. Πατούλη. Εκείνος δεν σήκωσε το τηλέφωνο: «Έχω ήδη καλέσει τον κ . Πατούλη, αφενός για να τον συγχαρώ, αλλά και για να του ανακοινώσω ότι τις επόμενες μέρες θα ζητήσω να τον συναντήσω για να δούμε μία σειρά θεμάτων. Δυστυχώς δεν ήταν σε θέση να μου απαντήσει, δεν σήκωσε το τηλέφωνο. Οι προκλήσεις δεν μπορούν να περιμένουν». 

Τι απαντά ο κ. Πατούλης

«Πληροφορήθηκα και εγώ ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου η κα Δούρου. Δεν κατάφερα να μιλήσω μαζί της, γιατί προφανώς την ώρα που με κάλεσε, βρισκόμουν στο εκλογικό μου κέντρο και έκανα δηλώσεις στα ΜΜΕ», δήλωσε ο κ. Πατούλης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Σας διαβεβαιώ ότι θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί της, προκειμένου να συναντηθούμε και να ενημερωθώ για όλα τα ζητήματα της περιφέρειας. Από πλευράς μου είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ με όλες τις παρατάξεις, πάνω από κομματικές σκοπιμότητες, για να πάμε την Αττική μπροστά», πρόσθεσε, υπενθυμίζοντας ότι η θητεία της κα Δούρου λήγει στις 31 Αυγούστου.

«Ως τότε έχει την απόλυτη ευθύνη για τη διαχείριση των ζητημάτων της Περιφέρειας Αττικής. Οφείλει, λοιπόν, το επόμενο διάστημα να φροντίσει να μην επαναληφθούν φαινόμενα του παρελθόντος που μας πλήγωσαν. Αν πιστεύει ότι μπορούμε να την βοηθήσουμε, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε», πρόσθεσε.

Για τις ισορροπίες στο νέο περιφερειακό συμβούλιο όπου θα έχει τις 38 από τις 101 έδρες, ο κ. Πατούλης εξέφρασε την ελπίδα του για «συνεργασία και συνεννόηση»: «Θεωρώ ότι κοινό σημείο αναφοράς, όσων διεκδικήσαμε την περιφέρεια Αττικής, είναι να δοθούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που την ταλαιπωρούν. Αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε μέσα από συνεργασία και συνεννόηση. Χθες δεν νίκησε μόνον η παράταξη Νέα Αρχή, νίκησε η ενότητα. Όπως θα διαπιστώσετε το επόμενο διάστημα, θα γκρεμίσουμε στην πράξη τις διαχωριστικές γραμμές που κάποιοι πήγαν να βάλουν ανάμεσά μας».

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ο πατουλης γιόρταζε τα γενέθλια του παιδιού του (ποσό αμήχανα ένιωθε ο νεαρός πατουλης απ αυτά τα καρογκιοζιλικια) και η άλλη τραβολογουσε τα παιδιά της πίσω από τον αρχηγό της!
Λίγο δύσκολο να του τηλεφώνησε η Δούρου, την ώρα που έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ και μεταδίδονταν βέβαια απευθείας, οπότε η Δούρου το έβλεπε και δεν μπορούσε να περιμένει να της απαντήσει ο Πατούλης.Και ο Πατούλης πληροφορήθηκε ότι η Δούρου του τηλεφώνησε 24 ώρες μετά και της επισημαίνει ότι η θητεία της λήγει 31 Αυγούστου ;Προφάσεις εν αμαρτίαις, όποιος κι αν λέει την αλήθεια.Ας αφήσουν τα άσκοπα λόγια και οι δύο.