Ο Μπουτάρης αποκάλυψε ποιον ψήφισε στις εκλογές - Στον ΠΑΟΚ αποδίδει την ήττα Ταχιάου

Ο Μπουτάρης αποκάλυψε ποιον ψήφισε στις εκλογές - Στον ΠΑΟΚ αποδίδει την ήττα Ταχιάου Facebook Twitter
0

Ο Γιάννης Μπουτάρης αποκάλυψε ποιον ψήφισε στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης και εξήγησε για ποιον λόγο θεωρεί πως η ήττα του Νίκου Ταχιάου οφείλεται στον ΠΑΟΚ.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης πέρασε στα χέρια του Κωνσταντίνου Ζέρβα μετά την μεγάλη ανατροπή που ήρθε στον β' γύρο των εκλογών. Ωστόσο, ο Γιάννης Μπουτάρης αποκάλυψε πως παρόλο που έχει συνεργαστεί με τον Ζέρβα, προτιμούσε για δήμαρχο τον Ταχιάο, γι' αυτό και τον ψήφισε. 

«Ψήφισα Ταχιάο, το λέω χωρίς κανένα ενδοιασμό διότι πιστεύω ότι έχει καλύτερες οργανωτικές ικανότητες. Με το Ζέρβα είχα δουλέψει, τον είχα αντιδήμαρχο. Στη διαδρομή βγήκαν οι διαφορές μας, όπως για τα αρχαία της Βενιζέλου αλλά και για άλλες χοντρές ιστορίες με τους συμβασιούχους. Τελικά φτάσαμε να έχουμε μια αντίδραση από τη μεριά του η οποία τον οδήγησε στην ανεξαρτητοποίηση. Από τη συμπεριφορά του είχα συνειδητοποιήσει, από τότε ακόμα, ότι έχει βάλει πλώρη να γίνει δήμαρχος», είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Μπουτάρης, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής.

«Όταν πέρασε στην αντιπολίτευση και άρχισε να ασχολείται με του πού θα πάει ταξίδι ο δήμαρχος και το ένα και το άλλο, συνειδητοποίησα πως ήθελε να με αποδομήσει και να αναδείξει τη δική του προσωπικότητα. Και το έκανε πολύ καλά κρίνοντας από το αποτέλεσμα. Τώρα ως προς την επικοινωνιακή πολιτική που ακολούθησε φαίνεται ότι ήταν καλή. Ο Ζέρβας, πάντως, ξεκίνησε το ξήλωμα της παράταξης», ανέφερε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Τέλος, αναφορικά με το τι έφταιξε και ο Ταχιάος έχασε την δημαρχεία στον β' γύρο, ο Γιάννης Μπουτάρης αποδίδει την ήττα μεταξύ άλλων στον ΠΑΟΚ. «Πιστεύω πως ο Ταχιάος έκανε δύο-τρία πολύ χοντρά λάθη. Δηλαδή δεν τα βάζεις με τον ΠΑΟΚ παραμονή εκλογών. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή του Ζέρβα. Δεν λες ότι θα ιδιωτικοποιήσω την καθαριότητα ακόμα και αν θέλεις να την ιδιωτικοποιήσεις, δεν λες για τον ΟΑΣΘ ότι θα καταργήσεις την κάρτα ελευθέρας. Δεν λες πράγματα που δεν τα θέλει ο κόσμος. Και επιπλέον, φαίνεται ότι δεν μίλησε στους νέους. Ο Ταχιάος πήγαινε στα μπαράκια και έδινε την εντύπωση στους νέους ότι ήρθε ο "θείος"», εξήγησε ο ίδιος.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM