Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία - Το ανακοίνωσε στον «αέρα» του ΣΚΑΙ

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία - Το ανακοίνωσε στον «αέρα» του ΣΚΑΙ Facebook Twitter
3

Την υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

«Έχει γίνει μία συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πιθανόν είναι να είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία», αποκάλυψε ο ίδιος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ενώ σημείωσε ότι του αρέσει ο Νότιος τομέας της Αττικής.

 

«Εγώ θα παραμείνω δημοσιογράφος, θα κρατήσω τη δουλειά μου», πρόσθεσε ο κ. Παπαδημητρίου ο οποίος εξήγησε ότι «με τη ΝΔ μοιράζομαι ένα 80% των απόψεων της. Διαφωνώ σε άλλα πράγματα. Μου αρέσει αυτό το κλίμα που υπάρχει. Είναι πραγματικά ένα κόμμα το οποίο, ο ένας λέει το άλφα, ο άλλος λέει το βήτα».

«Με τον Κυρ. Μητσοτάκη έχουμε μία πολύ παλιά γνωριμία, μιλάμε πολύ καιρό, του είχα πει σε ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος, θα φανώ. Όταν σου λένε βάλε τις πράξεις σου, κοντά στα λόγια σου, πρέπει να πάρεις μία απόφαση», συμπλήρωσε ενώ τόνισε πως «το να είσαι βουλευτής, το να κάνεις σωστά τη δουλειά σου μέσα στο κοινοβούλιο είναι κάτι πολύ σημαντικό».

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία - Το ανακοίνωσε στον «αέρα» του ΣΚΑΙ Facebook Twitter

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες, ο  Μπάμπης Παπαδημητρίου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έχει εκφράσει στο παρελθόν το ενδιαφέρον του για την πολιτική, και τώρα θα κατέβει υποψήφιος στον νότιο τομέα με το κόμμα της Πειραιώς, στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
«Εγώ θα παραμείνω δημοσιογράφος, θα κρατήσω τη δουλειά μου» «Με τον Κυρ. Μητσοτάκη έχουμε μία πολύ παλιά γνωριμία, μιλάμε πολύ καιρό, του είχα πει σε ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος, θα φανώ.