Ο Μητσοτάκης πέτυχε φαν με τατουάζ Νέα Δημοκρατία

Ο Μητσοτάκης πέτυχε φαν με τατουάζ Νέα Δημοκρατία Facebook Twitter
Eurokinissi
2

Φαν που είχε τατουάζ το σήμα τη Νέας Δημοκρατίας πέτυχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Ρόδο.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκινώντας το πρωί του Σαββάτου την περιοδεία του στα Δωδεκάνησα επισκέφτηκε την Ρόδο όπου πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του νησιού.


Το απρόσμενο ενσταντανέ που έκλεψε την παράσταση ήταν όταν κάτοικος της περιοχής έδειξε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας το τατουάζ που είχε στο χέρι του.

Ο Μητσοτάκης πέτυχε φαν με τατουάζ Νέα Δημοκρατία Facebook Twitter
Eurokinissi

Το τατουάζ απεικόνιζε το παλιό λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας με τον πυρσό. Ο κ. Μητσοτάκης που δεν κατάφερε να κρύψει την έκπληξή του  έσπευσε  γελώντας να το δείξει και στους γύρω του.

Ο Μητσοτάκης πέτυχε φαν με τατουάζ Νέα Δημοκρατία Facebook Twitter
Eurokinissi
Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νάνσι Πελόζι και Τσακ Σούμερ δείχνουν την έξοδο στον Τζο Μπάιντεν

Διεθνή / Νάνσι Πελόζι και Τσακ Σούμερ δείχνουν την έξοδο στον Τζο Μπάιντεν

Ο ηγέτης της μειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Χακίμ Τζέφρις, φέρεται να εξέφρασε την ίδια θέση - Χτες, ο Δημοκρατικός βουλευτής Άνταμ Σιφ κάλεσε δημόσια τον Μπάιντεν να αποσυρθεί
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης από το Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Η Ελλάδα αλλάζει ψηφιακά, ευκολότερη η καθημερινότητα του πολίτη

Πολιτική / Μητσοτάκης από το Ψηφιακής Διακυβέρνησης: «Τον τελευταίο χρόνο προστέθηκαν στο Δημόσιο 300 ψηφιακές υπηρεσίες»

Παρουσιάστηκαν επίσης τρία έγγραφα που θα προστεθούν στο Gov.gr Wallet και η δυνατότητα με παροχής συναίνεσης (consent), που δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να επιτρέπει την άντληση δεδομένων για την εύκολη εξυπηρέτησή του
LIFO NEWSROOM
Σκληρή απάντηση Δένδια στην Άγκυρα: Λυπούμαστε που δεν ευχαρίστησε τις τουρκικές δυνάμεις εισβολής

Πολιτική / Σκληρή απάντηση Δένδια στην Άγκυρα: Λυπούμαστε που δεν ευχαρίστησε τις τουρκικές δυνάμεις εισβολής

«Λυπούμαστε ειλικρινώς που ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο, παρέλειψε να "ευχαριστήσει" τις τουρκικές δυνάμεις εισβολής»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια