O Λεβέντης κάλεσε τα στελέχη του να είναι έτοιμα για εκλογές

O Λεβέντης κάλεσε τα στελέχη του να είναι έτοιμα για εκλογές Facebook Twitter
2


Σε εγρήγορση και εκλογική ετοιμότητα κάλεσε τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σήμερα σε διευρυμένη συνεδρίαση της ΕΚ. Ο Βασίλης Λεβέντης, στην ομιλία του προέβλεψε πολιτικές εξελίξεις, σύντομα και κατέθεσε την πρότασή του για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση. Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα και τους πολίτες της».


Ο Βασίλης Λεβέντης επανέλαβε επίσης, ότι η Ένωση Κεντρώων ψηφίστηκε από τους πολίτες για να αλλάξει την πολιτική ατζέντα, προς όφελος των αδυνάτων και ζήτησε από το εκλογικό σώμα να ψηφίσουν Ένωση Κεντρώων γιατί «δεν πρόδωσε ποτέ τον ελληνικό λαό». Ο κ. Λεβέντης ζήτησε για άλλη μια φορά να συγχωνευθούν οι πολλαπλές συντάξεις, να καταργηθούν οι συντάξεις των πλουσίων και να εντοπιστούν οι αργόμισθοι από τον δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.


Για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, ο Β. Λεβέντης υπογράμμισε, ότι «με την Τουρκία πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, να σεβαστούν το διεθνές Δίκαιο και την καλή γειτονία και μετά να κάνουμε τις διμερείς επαφές».


Αναφορικά με τα Σκόπια και το όνομα του γειτονικού κράτους, ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε: «Λέμε να αλλάξουν τακτική και να αφήσουν στην άκρη την λέξη Μακεδονία».


Τέλος, για την ανεξαρτητοποίηση του Γ. Καρρά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εμφανίστηκε ενοχλημένος από την πολιτική πράξη να κρατήσει την έδρα και είπε χαρακτηριστικά: «Του έδωσα δυο και τρεις ευκαιρίες για να διορθώσει τα λάθη που έκανε και ήταν σοβαρά. Τον έβαλα στην δεύτερη θέση, οι ψήφοι που πήρε δεν είναι δικές του, είναι του κόμματος.

Σαράντα χρόνια μάζευα πόρτα- πόρτα τους φίλους του κόμματος για να μας ψηφίσουν, δεν ήξεραν κανέναν Καρρά οι πολίτες. Αυτή είναι κίνηση αχαριστίας και ο λαός τιμωρεί πολύ σκληρά αυτούς τους πολιτικούς. Απέναντι του ο κ. Καρράς δεν έχει εμένα, αλλά την κοινωνία. Δεν μπορεί να παζαρεύει με κάποιο κόμμα την έδρα που δεν του ανήκει. Σε τρεις ημέρες θα πρέπει να παραδώσει την έδρα. Εγώ όταν είπα "έφυγε το άρρωστο και το δένδρο θα μεγαλώσει" είναι φράση του Γέρου της Δημοκρατίας και ζητάω συγνώμη αν το παρεξήγησαν κάποιοι».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια