Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφιέρωσε τραγούδι στους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφιέρωσε τραγούδι στους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές Facebook Twitter
3

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία στους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις, με ένα τραγούδι του David Bowie.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έστειλε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Τwitter ένα μήνυμα προς όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις, στους οποίους αφιέρωσε το τραγούδι «Heroes» του David Bowie.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε καλή δύναμη στα παιδιά, ενώ έδωσε συμβουλές, ότι χρειάζονται «στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης».

Παροτρύνοντας τους υποψήφιους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό, ο πρόεδρος της ΝΔ κατέληξε: «Καλή επιτυχία, είστε όλοι ήρωες».

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Είστε όλοι ήρωες καθώς όσο και να κοπιάσετε να διακριθείτε στις Πανελλήνιες,εισαχθειτε σε ένα από τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, καταφέρετε να περάσετε τα μαθήματα χωρίς τη βοήθεια των πολιτικών παρατάξεων που διοικούν τα πανεπιστημιακά και τις σχολές....τα δικά μας παιδιά θα φοιτήσουν σε μια ιδιωτική σχολή,καθώς δε τίθεται θέμα διδάκτρων και θα σας πάρουν τη θέση όχι απλά επειδή είναι καλύτερα από εσάς ή έχουν πλουσιότερο βιογραφικό..απλά επειδή είναι τα παιδιά μας....
"Είστε όλοι ήρωες".Κολακευτικές μπουρδίτσες. Συγγνώμην - αλλά πρέπει να είμαστε αυστηροί. Είτε γιατί είναι απλά ψηφοθηρική κολακεία, είτε γιατί δεν έκανε τίποτε το κόμμα του όταν κυβερνούσε, να μην ταλαιπωρούνται τα παιδιά, αφού τα χαρακτηρίζει ήρωες.Παρεμπιπτόντως, να του θυμίσουμε ότι η Παιδεία μιας χώρας πρέπει να διαμορφώνεται συναινετικά.Και το κουρέλιασμα στην πράξη του νόμου Διαμαντοπούλου - που ψηφίστηκε ωστόσο με πρωτοφανή πλειοψηφία -, καταδεικνύει πόσο "ρηχά" και υποκριτικά είναι τα κόμματα και οι ηγέτες τους.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ