Ο Κουμουτσάκος «αφιερώνει» στην ηγεσία της ΕΛΑΣ ένα τραγούδι των U2

Ο Κουμουτσάκος «αφιερώνει» στην ηγεσία της ΕΛΑΣ ένα τραγούδι των U2 Facebook Twitter
SOOC
3

Με ένα νέο tweet συνεχίζει την κριτική για τις άκαρπες ως τώρα έρευνες για τους δράστες της επίθεσης εναντίον του, ο Γιώργος Κουμουτσάκος.  

Ο βουλευτής της Ν.Δ. αφιερώνει στους πολιτικούς προϊσταμένους της αστυνομίας το τραγούδι των U2 Ι still haven’t found what I’m looking for», που στα ελληνικά μεταφράζεται «ακόμα δεν έχω βρει αυτό που ψάχνω».

Γράφει ο βουλευτής πάνω από το VIDEO: «Αφιερωμένο στους κ.κ.Τόσκα και Κουρουμπλή: "I still haven't found what I'm looking for" U2 & Bruce Springsteen».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM
Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Πολιτική / Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Στόχος η διασφάλιση του ιστορικού καθεστώτος και της νομικής προσωπικότητας της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης – Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για θεσμική λύση
LIFO NEWSROOM
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά: Το Κάιρο αμφισβητεί ιδιοκτησία – Κρίσιμη συνάντηση Γεραπετρίτη

Πολιτική / Μονή Σινά: Στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης - Η ελληνική στάση και οι διπλωματικές παγίδες

Στο Κάιρο κρίνεται το μέλλον της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Σινά - Η Ελλάδα επιδιώκει σεβασμό των συμφωνιών με την Αίγυπτο για τη διατήρηση της ιδιοκτησίας και της θρησκευτικής φυσιογνωμίας της Μονής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Προσέξτε την ιδιαίτερη σημασία του τραγουδιού που αφιέρωσε. Δεν είναι απλά οι U2 αλλά live με τον Bruce Springsteen. Οι U2 υπέραμαχοι των λαικών αγώνων, της Ιρλανδικής φτωχολογιάς, των καταπιεσμένων και αδικημένων. Ενα ροκ γκρουπ που πάντα θεωρούταν ριζοσπαστικό και αριστερό. Ο Σπρινγκστην υπέρμαχος του Αμερικάνικου λαού, του ξεχασμένου βιοπαλαιστή της υπαίθρου. Τραγούδια του ασχλήθηκαν με την Αμερική που σβήνει, με τα κλεισμένα εργοστάσια, με τους "honest hard working" αμερικάνων που ξεχάστηκαν και θυσιάστηκαν στην μεγάλη κρίση τα τέλη των 80ς με αρχές των 90ς. Τόσο ανοιχτά πατριώτης που συνίθιζε να τραγουδά μπροστά από μια τεράστια γαλανόλευκη. Ενας πατριώτης λαικιστής. Αυτή η συνεργασία ριζοσπαστικής αριστεράς με πατριώτη λαικιστή δεν σας θυμίζει κάτι; Νομίζω ότι είναι πολύ εύστοχη η αφιέρωσή του αν και διαφωνώ. Εγω θα τους αφιέρωνα το London Calling των Clash ή κάποιο κομμάτι των Black Flag.
Δεν μοιαζει με κριτικη το παραπανω αλλα σαν υποψια. Μαλλον υπονοει οτι τους καλυπτουν. Δυστυχως με κατι τετοια tweet χανεις το δικιο σου και γελοιοποιεις την σοβαροτητα της καταστασης.