ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Ο Κάρολος θα συναντήσει αύριο τον Τσίπρα στο Μαξίμου

Ο Κάρολος θα συναντήσει αύριο τον Τσίπρα στο Μαξίμου Facebook Twitter
SOOC
1

Με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο, θα έχει επαφές αύριο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε μια επίσημη συνάντηση.

Αύριο αρχίζει η επίσημη επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους στην Ελλάδα και η συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό θα πραγματοποιηθεί στις 16:15, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας, μαζί με τη σύζυγό του, δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, φτάνουν αύριο στην Αθήνα για τριήμερη επίσκεψη η οποία μπορεί να έχει εθιμοτυπικό χαρακτήρα, είναι ωστόσο σημαντική για τις σχέσεις Ελλάδας και Βρετανίας.

Εξάλλου είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη μέλους της βασιλικής οικογένειας. Ο Κάρολος μάλιστα δηλώνει ότι «έχει στο αίμα του την Ελλάδα».

Αναλυτικά το πρόγραμμά του για την Τετάρτη

14:50 Άφιξη της Α.Β.Υ. του Πρίγκηπα της Ουαλίας και της Α.Β.Υ. της Δούκισσας της Κορνουάλλης στο Δ.Α.Α. «Ελ. Βενιζέλος»

15:20-15:30
Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου

15:35-16:10
Άφιξη στο Προεδρικό Μέγαρο. Υποδοχή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την κα Παυλοπούλου.

16:15 Άφιξη στο Μέγαρο Μαξίμου. Υποδοχή από τον κ. Πρωθυπουργό.

16:15-16:35 Συνάντηση με κ. Πρωθυπουργό

16:35 Αναχώρηση από το Μέγαρο Μαξίμου.

20:30-22:15
Συνάντηση με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Την Πέμπτη θα βρεθεί σε αξιοθέατα της Αθήνας και θα συνεχίσει τις επαφές, ενώ την Παρασκευή θα επισκεφτεί την Κρήτη.

Πολιτική
1

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια