Ο διάλογος Κοτζιά-Καμμενου για τα «μυστικά κονδύλια»

Ο διάλογος Κοτζιά-Καμμενου για τα «μυστικά κονδύλια» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Τον διάλογο που είχαν ο Πάνος Καμμένος με τον Νίκο Κοτζιά στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης σχετικά με τα «μυστικά κονδύλια» δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος.

Εκτός από τη γνωστή διαφωνία για τη Συμφωνία των Πρεσπών το συγκεκριμένο θέμα ήταν το δεύτερο μεγάλο ζήτημα για το οποίο συγκρούστηκαν οι δύο άντρες. 

Ο τέως υπουργός Εξωτερικών φέρεται να εκτίμησε πώς δεν υπήρξε επαρκής κάλυψή του για το θέμα τόσο από άλλους υπουργούς όσο και από τον πρωθυπουργό αν και τα «μυστικά κονδύλια» του ΥΠΕΞ είναι τα μοναδικά που ελέγχονται από τη Βουλή, όπως ισχύει από το 2017.

Ο διάλογος σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει ως εξής:

Κοτζιάς: Προτείνω να ησυχάσουμε, να σιωπήσουμε και να περιμένουμε τις εξελίξεις στα Σκόπια

Καμμένος: Δεν μπορεί να με υποκαθιστά ο υπουργός Εξωτερικών και να μαθαίνω από τρίτους τι γίνεται και ιδίως ότι χρησιμοποιεί με αδιαφάνεια τα 45 εκατ. ευρώ των «μυστικών κονδυλίων» και να τα σκορπίζει

Κοτζιάς: Πια 45; 11 εκατ. ευρώ έχω στο υπουργείο Εξωτερικών και από αυτά το 50% πάει στην Εκκλησία. Και μάλιστα δεν τα δίνω εγώ, τα δίνει το υπουργείο Οικονομικών. Ευκλείδη πες του σε παρακαλώ!

Τσακαλώτος: (...)

Παππάς: (...)

Βίτσας: Νομίζω ότι αυτά δεν αφορούν το υπουργικό συμβούλιο

Τσίπρας: Αυτά είναι διαπροσωπικές διαφορές. Καλύτερα να προχωρήσουμε.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
"Τσίπρας: Αυτά είναι διαπροσωπικές διαφορές. Καλύτερα να προχωρήσουμε."Πιο κυνικη ομολογια οτι το κρατος το θεωρουν τσιφλικι τους δε νομιζω να υπαρχει... Μυστικα κονδυλια εκατομμυριων, σε μια χωρα που δεν της περισσευουν, που ο καθενας τους τα διαχειριζεται οπως γουσταρει και ο πρωθυπουργος της τα υποβαθμιζει σε διαπροσωπικες διαφορες.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ