Η Ντόρα Μπακογιάννη ευχαρίστησε τον κόσμο για το «απίστευτο κύμα συμπαράστασης» που έχει λάβει μετά την ανακοίνωσή της ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

 

Στις πρώτες δηλώσεις της για το θέμα- μετά την ανακοίνωση μέσω των social media- η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι ο καρκίνος «είναι μια αρρώστια που πολεμιέται» και σημείωσε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή της, αλλά ελπίζει να είναι η τελευταία. 

 

Η κ. Μπακογιάννη κλήθηκε να σχολιάσει το ζήτημα υγείας που αντιμετωπίζει από τον Δημήτρη Καιρίδη, συντονιστή διαδικτυακής συζήτησης για τις γερμανικές εκλογές, στην οποία συμμετείχε σήμερα το απόγευμα. 

 

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο για αυτό το απίστευτο κύμα συμπαράστασης που έχω λάβει από το πρωί», είπε αρχικά η κ. Μπακογιάννη, η οποία σήμερα έκανε γνωστό ότι έχει διαγνωστεί με πολλαπλό μυέλωμα.  

 

«Θεωρώ ότι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του και να στείλει ένα μήνυμα και σε όλους τους άλλους που περνάνε το ίδιο πρόβλημα ότι δεν είναι μόνοι τους και ότι ο καρκίνος είναι μία αρρώστια η οποία πολεμιέται σήμερα, ακόμη περισσότερο από το παρελθόν», συνέχισε και επεσήμανε ότι η επιστήμη έχει κάνει πάρα πολλά βήματα. 

 

«Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη. Εμένα δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου, ελπίζω όμως να είναι η τελευταία και να μπορέσω και από αυτή την προσπάθεια να βγω πιο δυνατή», τόνισε ακόμη η κ. Μπακογιάννη. 

 

«Τα μηνύματα που έχω λάβει από όλους τους πολιτικούς χώρους είναι τόσο πολύ συγκινητικά και μου δίνουν τόση δύναμη, που είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων σήμερα το βράδυ», συμπλήρωσε η βουλευτής της ΝΔ. 

 

Η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, στο 04:15 του βίντεο