Νέες αποκαλύψεις για το κρίσιμο Eurogroup στη Ρίγα

Νέες αποκαλύψεις για το κρίσιμο Eurogroup στη Ρίγα Facebook Twitter
SOOC
2

Νέες αποκαλύψεις για το κρίσιμο Γιούρογκρουπ της 24ης Απριλίου στη Ρίγα με τον Γιάννη Βαρουφάκη κάνει σήμερα η εφημερίδα, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών πήγε στην πρωτεύουσα της Λετονίας χωρίς τον φάκελο της διαπραγμάτευσης.

Οι πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρουν ότι ο κ. Βαρουφάκης αναχώρησε χωρίς τα έγγραφα με τις επεξεργασμένες ελληνικές θέσεις που θα μετέφερε στους ομολόγους του στο Eurogroup και αφού προκλήθηκε αναστάτωση, τελικά ο φάκελος έφτασε αυθημερόν στη Ρίγα μέσω των ΕΛΤΑ.

Πληροφορίες των ημερών εκείνων ανέφεραν ότι ο πρώην υπουργός δέχτηκε την επίθεση συναδέλφων του, κάτι που είχε διαψεύσει ο ίδιος υποστηρίζοντας ότι δεν υπέστη καμία επίθεση.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Ανασκόπηση εβδομάδας με έμφαση σε ΟΗΕ, εξοπλιστικά, Τουρκία, Ρομά και κοινωνικές πολιτικές – «Η πολιτεία πρέπει να στέκεται δίπλα σε όσους πονούν, ακόμη κι αν την αμφισβητούν», σημείωσε ο πρωθυπουργός για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι
THE LIFO TEAM
Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM