ΝΔ: O Καλαφάτης αναλαμβάνει γραμματέας της ΚΟ - Ο Μπεκίρης διευθυντής Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή

ΝΔ: O Καλαφάτης αναλαμβάνει γραμματέας της ΚΟ - Ο Μπεκίρης διευθυντής Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή Facebook Twitter
O Kυριάκος Μητσοτάκης με τον Μιχάλη Μπεκίρη
0

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, με ενισχυμένες αρμοδιότητες, αναλαμβάνει ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Στη θέση του διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή τοποθετείται ο Μιχάλης Μπεκίρης.

Ο Μιχάλης Μπεκίρης είναι πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Μεταφορών. Τον Ιανουάριο του 2016, μετά την εκλογή του κ. Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας,  είχε αναλάβει διευθυντής του πολιτικού του γραφείου. Αργότερα, τον διαδέχθηκε ο Στέλιος Πέτσας, νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Για πρώτη φορά, ο Μιχάλης Μπεκίρης εξελέγη βουλευτής Αχαΐας στις εκλογές του 2004. Επανεξελέγη το 2007 και το 2009, πρώτος μάλιστα σε ψήφους από το κόμμα του. Στις εκλογές του 2012 δεν εξελέγη, ενώ την περίοδο 2004-2007 είχε διατελέσει γραμματέας του προεδρείου της Βουλής.

Ο Μιχάλης Μπεκίρης γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 1971 στην Πάτρα και είναι γιος του πρώην βουλευτή και υπουργού Βασίλη Μπεκίρη. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στη Γαλλία και εργάστηκε ως δημοσιογράφος. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι το τέλος της θητείας της κυβέρνησης Καραμανλή ήταν υφυπουργός Μεταφορών.

ΝΔ: O Καλαφάτης αναλαμβάνει γραμματέας της ΚΟ - Ο Μπεκίρης διευθυντής Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή Facebook Twitter
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Σταύρος Καλαφάτη

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ