Μπουτάρης: «Να μην έρθει η κυβέρνηση στα εγκαίνια της ΔΕΘ»

Μπουτάρης: «Να μην έρθει η κυβέρνηση στα εγκαίνια της ΔΕΘ» Facebook Twitter
3

Την απόφασή του να ζητήσει από την κυβέρνηση της χώρας να μην έρθει στη Θεσσαλονίκη για να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Σύμφωνα με το thestival.gr, ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι είναι αντίθετος με τη λειτουργία της Έκθεσης ως χώρου πολιτικών εξαγγελιών και σημείωσε ότι «αυτό που συμβαίνει είναι να στρατοκρατείται η πόλη τρεις – τέσσερις ημέρες».

Μάλιστα, σύμφωνα με το σάιτ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προτίθεται να καλέσει σε συνάντηση τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και θα τους ζητήσει να προτείνουν από κοινού στην κυβέρνηση να μην παραβρεθεί στα εφετινά εγκαίνια της ΔΕΘ.

«Να έρθει ο καθ’ ύλην υπουργός και κανένας άλλος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης για να προσθέσει στη συνέχεια «δεν τους θέλουμε».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM