Μοσκοβισί: Aν και οι συζητήσεις είναι δύσκολες, το κλίμα για την Ελλάδα είναι καλό

Μοσκοβισί: Aν και οι συζητήσεις είναι δύσκολες, το κλίμα για την Ελλάδα είναι καλό Facebook Twitter
1

Οι συζητήσεις μεταξύ των δανειστών και της Ελλάδας δεν είναι εύκολες, αλλα γίνονται σε «καλό κλίμα», δήλωσε σε αποψινή του παρέμβαση ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο κοινοτικός επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί.

Ωστόσο ο Πιερ Μοσκοβισί υπογράμμισε πως το χρονικό διάστημα που απομένει είναι μετρημένο και πως υπάρχουν προθεσμίες που πλησιάζουμε. «Δεν είναι εύκολο, οι ομάδες εργάζονται μέρα και νύχτα και Σαββατοκύριακα και έχουν κινητοποιηθεί όλοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μοσκοβισί επανέλαβε τη στήριξή του για την παρουσία της Ελλάδας στην ευρωζώνη, η οποία είναι πολύ σημαντική για τον ελληνικό λαό.  Όπως είπε, βασικός στόχος είναι να ληφθούν υπόψη οι επιθυμίες του ελληνικού λαού, αλλά από την άλλη και η Ελλάδα πρέπει να σεβαστεί τις υποχρεώσεις της έναντι των εταίρων, κάτι που είναι θεμελιώδους σημασίας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM