«Να τος, να τος ο Τσίπρας ο σκαφάτος» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτιθέμενος στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις φωτογραφίες του από τις διακοπές στη θαλαμηγό Παναγόπουλου.

 

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας έκανε από νωρίς στην ομιλία του αναφορά στο θέμα και είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Να τος, να τος ο Τσίπρας ο σκαφάτος. Έτσι θα σας θυμάται ο ελληνικός λαός. Από την αριστερά των καταλήψεων, στην αριστερά του κότερου», σημείωσε ανεβάζοντας τους τόνους ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

«Το ηθικό σας πλεονέκτημα βούλιαξε στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου», δήλωσε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό. «Από τον Πολάκη στο Μάτι, από το Μάτι στα κότερα, και από τα κότερα στη χθεσινή φιέστα των απεγνωσμένων "θα" της νέας δημαγωγίας. Τα τελευταία τυράκια πριν τη φάκα των εκλογών που δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα που ζουν οι Έλληνες πολίτες» ανέφερε.

 

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε επιχειρηματολογώντας επί της πρότασης δυσπιστίας στο πρόσωπο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Xαρακτήρισε πιτ μπουλ τον Πολάκη «όταν επιτίθεται» και «κανίς όταν πρέπει να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη». «Καμία κυβέρνηση δεν γύρισε το κλίμα με παροχές τελευταίας στιγμής. Οι πολίτες ξέρουν ποιος τους φτώχυνε τα τελευταία 4 χρόνια. Ποιος τους έκοψε το ΕΚΑΣ. Οι νέοι συνταξιούχοι του Κατρούγκαλου βγαίνουν με χαμηλότερες συντάξεις. Τα ξέρουν οι πολίτες».

 

Δείτε το στιγμιότυπο: