Μητσοτάκης- Δούκας: Συναντήθηκαν στο Μαξίμου, τι συζήτησαν

Μητσοτάκης- Δούκας: Συναντήθηκαν στο Μαξίμου, τι συζήτησαν Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα την πρώτη του συνάντηση με τον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον Χάρη Δούκα για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, ενώ η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου.

«Συζητήσαμε για τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής και για ζητήματα όπου η κυβέρνηση και η τοπική αυτοδιοίκηση μπορούν να συνεργαστούν προς όφελος των δημοτών και των κατοίκων της πρωτεύουσας», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτηση για τη συνάντηση με τον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων. 

Από την πλευρά του, ο Χάρης Δούκας επεσήμανε πως συζήτησαν «μία σειρά από σημαντικά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των Αθηναίων πολιτών». Ακόμη, ο εκλεγμένος δήμαρχος ανέφερε ότι συμφώνησε με τον πρωθυπουργό «να βρισκόμαστε σε επικοινωνία επιδιώκοντας τη συνεργασία της κεντρικής κυβέρνησης και της νέας δημοτικής αρχής με επίκεντρο τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της πρωτεύουσας». 

Μητσοτάκης- Δούκας: Συναντήθηκαν στο Μαξίμου, τι συζήτησαν Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
Μητσοτάκης- Δούκας: Συναντήθηκαν στο Μαξίμου, τι συζήτησαν Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
Μητσοτάκης- Δούκας: Συναντήθηκαν στο Μαξίμου, τι συζήτησαν Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
Μητσοτάκης- Δούκας: Συναντήθηκαν στο Μαξίμου, τι συζήτησαν Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM