Μητσοτάκης από Τζάνειο: Χτίζουμε βήμα - βήμα ένα νέο ΕΣΥ

Μητσοτάκης από Τζάνειο: Χτίζουμε βήμα -βήμα ένα νέο ΕΣΥ Facebook Twitter
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Τζάνειο Νοσοκομείο/ Eurokinissi
0

Στο Τζάνειο Νοσοκομείο βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο υποδέχτηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδη, και η διοίκηση του νοσοκομείου και επιστέφτηκε τις ανακαινισμένες πτέρυγές του.

Πρόκειται για μία ανακαίνιση η οποία έγινε εν λειτουργία του νοσοκομείου, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του και προσέθεσε «ουσιαστικά μιλάμε για ένα καινούργιο νοσοκομείο το οποίο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα καλύτερα νοσοκομεία του ιδιωτικού τομέα και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που μπορούμε να προικίζουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας με τέτοιες υποδομές και θα έλεγα ότι η καλύτερη απόδειξη ότι εδώ κάτι πράγματι αλλάζει στο ΕΣΥ είναι τα χαμόγελα ικανοποίησης και των ασθενών αλλά κυρίως των εργαζομένων οι οποίοι θυμούνται πως ήταν το Τζάνειο πριν και αναγνωρίζουν την τεράστια πρόοδο που έχει συντελεστεί». 

«Θέλω να επαναλάβω ακόμα μία φορά ότι και αυτό το έργο όπως πάρα πολλά άλλα τα οποία θα παραδίδονται εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκούς πόρους και ειδικά από το Ταμείο Ανάκαμψης και αυτή είναι πάλι η καλύτερη απόδειξη ότι οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης δεν κατευθύνονται σε λίγους όπως κάποιοι επιμένουν αλλά τελικά μας δίνουν την δυνατότητα να αναβαθμίσουμε υποδομές που εξυπηρετούν τους πολλούς» είπε ο πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης από Τζάνειο: «Το Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλάζει»

«Το Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλάζει», τόνισε ο πρωθυπουργός, «σε δύο χρόνια από τώρα θα έχουμε πάρα πολλά πλήρως εξοπλισμένα και υπερσύγχρονα τμήματα επειγόντων περιστατικών σε όλα τα μεγάλα νοσοκομεία μας, θα έχουμε αναβαθμίσει πάνω από 150 κέντρα υγείας και θα έχουμε κάνει πράξη τη δέσμευσή μας ότι χτίζουμε βήμα -βήμα λιθαράκι-λιθαράκι ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες».

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Είχαμε επισκεφθεί μαζί το νοσοκομείο αυτό πριν από 13 μήνες, όταν ξεκίναγε το έργο ανακαίνισης ενός σπουδαίου νοσοκομείου, που όμως οι εγκαταστάσεις ήταν πραγματικά πάρα πολύ παλιές. Θυμίζω ότι οι θάλαμοι που παραλάβαμε ήταν με 9 κλίνες χωρίς τουαλέτα. Μετά από δεκατέσσερις μήνες παραλάβαμε τους 4 ορόφους πλήρως ανακαινισμένο, τον 1ο, τον 3ο, 4ο, τον 5ο. Τώρα ξεκινήσαμε την εργολαβία για τα ΤΕΠ όπου σε ένα χρόνο από σήμερα θα έχουμε ολοκαίνουρια ΤΕΠ αντάξια ενός πραγματικά σπουδαίου νοσοκομείου. Θέλω να ευχαριστήσω και ιδιαίτερα το ΤΑΙΠΕΔ και τον κύριο Σταμπουλή για την ομάδα του, γιατί μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης δώσατε την ευκαιρία στο ΕΣΥ να γίνει ένα καινούργιο ΕΣΥ».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM