Μήνυση σε Βούτση-Αθανασίου και φρούραρχο κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Μήνυση σε Βούτση-Αθανασίου και φρούραρχο κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
3

Μήνυση κατά του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, του Κώστα Αθανασίου και του φρούραρχου του Κοινοβουλίου ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής τους κατηγορεί ότι εισέβαλλαν στα γραφεία της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος.

Η Πρόεδρος του Κοινοβουλίου δίνει αυτή την ώρα συνέντευξη τύπου με θέμα «Η Επιτροπή Αλήθειας υπό νεομνημονιακή δίωξη: το έργο της μετά τις 20.09.2015, οι κυβερνητικές επιθέσεις, η διεθνής αναγνώριση και τα επόμενα βήματα», , στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Η κ. Κωνσταντοπούλου είχε καταγγείλει Βούτση και Αθνασίου ότι άλλαξαν τις κλειδαριές των γραφείων που χρησιμοποιούσε η εν λόγω επιτροπή. 

«Παραβίαση σήμερα αξημέρωτα γραφείου μου και  γραφείων της Επιτροπής Αλήθειας στη Βουλή και αλλαγή κλειδαριών. Οι θρασύδειλοι Βούτσης-Αθανασίου κρύβονται», έγραψε στο twitter η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Και συνέχισε: «Ο Φρούραρχος της Βουλής δηλώνει άγνοια, η Ασφάλεια του κτιρίου παραπέμπει στις υπό τους Βούτση-Αθανασίου υπηρεσίες. Νεομνημονιακή αλητεία. Κατάντια να μην μπορείς να δεις στα μάτια τον αντίπαλό σου κ να τον πολεμάς με μικροπρέπεια, στα μουλωχτά. Ψηφίστε τώρα τα προαπαιτούμενα». 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν καταλαβαίνω τι λέει αυτή η γυναίκα. Ο Βούτσης, ως Πρόεδρος της Βουλής, είχε δικαίωμα να ζητήσει την απόδοση των γραφείων της Επιτροπής, αφού η τελευταία (Επιτροπή) είχε πάψει να υπάρχει. Η Κων/πουλου, παρόλο που ειδοποιήθηκε να παραδώσει τα γραφεία, κώφευσε. Όπως είχε δικαίωμα, λοιπόν, ο Πρόεδρος διέταξε την αρμόδια Υπηρεσία να ανοίξει τα γραφεία και να τα θέσει πάλι στη διάθεση της Βουλής. Τι "μουλωχτά" και ανοησίες λέει αυτή η γυναίκα?Υ.Γ. Ότι θα υπερασπιζόμουν και το Βούτση, δεν το φανταζόμουν!
Πέρα από τους αμετανόητους, λίγους μήνες μόνο μετά το τέλος του θιάσου, δεν νοιώθουν εντελώς περίεργα όσοι πίστευαν ότι η Ζωάρα μας οδηγούσε καρφί στον άλλοκόσμοπουήτανεφικτός; Τώρα που δεν είναι κάθε μέρα πρώτη μούρη, δεν φαίνεται περισσότερο το γελοίον του πράγματος;