Μετά το Πάσχα η προ ημερησίας συζήτηση για τον Μπαλτάκο

Μετά το Πάσχα η προ ημερησίας συζήτηση για τον Μπαλτάκο Facebook Twitter
1

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε σήμερα ότι η προ ημερησίας συζήτηση για τον Μπαλτάκο που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί μετά το Πάσχα λόγω των υποχρεώσεων της ευρωπαϊκής προεδρίας.

Η κυβέρνηση επιθυμεί την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Για την πραγματοποίησή της απαιτείται η ταυτόχρονη παρουσία όλων των πολιτικών αρχηγών και δυστυχώς οι υποχρεώσεις της ευρωπαϊκής Προεδρίας καθιστούν αδύνατο τον άμεσο προσδιορισμό της ημερομηνίας» γράφει η δήλωση του κ. Κεδίκογλου.

Και συνεχίζει «Θα ζητήσουμε από τον Πρόεδρο της Βουλής να προσδιορίσει την ημερομηνία μετά τη διακοπή των κοινοβουλευτικών εργασιών για το Πάσχα».

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
ε ναι, μη χαλάσετε και τις διακοπές που δικαιούστε μετά απο τόσες επιτυχίες.κανονισμοί και θεσμοί μπορούν να περιμένουν. Έτσι κι αλλοιώς όλα αυτά είναι υπερβολές του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα περίεργο δεν συμβαίνει στην ελληνική δημοκρατία της ΝΔ.