«Με ρουκέτες σταματιέται η μπουλντόζα της Τρόικας, όχι με γαρύφαλλα»

«Με ρουκέτες σταματιέται η μπουλντόζα της Τρόικας, όχι με γαρύφαλλα» Facebook Twitter
1

Έτοιμος για αντίσταση και όχι για αντίδραση, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, ο οποίος αναφερόμενος στα μέτρα λιτότητας σχολίασε ότι «τη μπουλντόζα της τρόικας δεν τη σταματάς με παρακάλια και γαρύφαλλα αλλά με ρουκέτες στις ερπύστριες».

 «Τα ανδρείκελα που κυβερνούν και κάθε μέρα με τις αποφάσεις τους εκτελούν χιλιάδες φτωχούς και άνεργους συνανθρώπους μας ένα πράγμα τα σταματά. Η αντίσταση και όχι η αντίδραση. Άλλο πράγμα το ένα, άλλο το άλλο. Όταν έρχεται καταπάνω σου η μπουλντόζα της τρόικας δεν την σταματάς  με παρακάλια και γαρύφαλλα αλλά με ρουκέτες και ερπύστριες», είπε ο πρόεδρος της ΝΕΝΟΠ-ΔΕΗ που ζήτησε να συντονιστούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για να μη φτάσουν τα μέτρα στη βουλή.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM