Με ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για το Ελληνικό

Με ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για το Ελληνικό Facebook Twitter
0

Με ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την κύρωση της σύμβασης αξιοποίησης του Ελληνικού.

Τη σύμβαση ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ένωση Κεντρώων, ενώ καταψήφισαν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.

Παρά τη «συμφωνία» κυβέρνησης και ενός μεγάλου μέρους της αντιπολίτευσης για το εν λόγω νομοσχέδιο, από την αίθουσα της Ολομέλειας δεν έλειψαν οι υψηλοί τόνοι και οι αντεγκλήσεις μεταξύ βουλευτών της κυβέρνησης και των συναδέλφων τους από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κύρωση της σύμβασης ήταν ένα από τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM