Μανιός: Αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι σε 15 ημέρες έχουμε πιστωτικό γεγονός

Μανιός: Αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι σε 15 ημέρες έχουμε πιστωτικό γεγονός Facebook Twitter
5

«Αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι, σε 15 ημέρες θα έχουμε πιστωτικό γεγονός» προειδοποίησε την Κυριακή μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός.

Την δήλωση που προκάλεσε αίσθηση σχολίασε και η βουλευτής του Ποταμιού Χριστίνα Ταχιάου:«Πάγωσα με το δεκαπενθήμερο για το πιστωτικό γεγονός του κ. Μανιού» 

Με τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Μανιού στον ΣΚΑΪ συμφώνησε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Για την πληρωμή μισθών και συντάξεων και την πληρωμή δανειακών υποχρεώσεων μας λείπουν 2 δισεκ. ευρώ, ή θα βρεθούν από κάπου ή θα γίνει πιστωτικό γεγονός συμφωνώ με τον κ. Μανιό» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΊ σχολιάζοντας την επίμαχη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

O κος Μανιός σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα ότι ο υφυπουργός Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τόσκας χρησιμοποίησε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο Αίγιο στην επίσκεψη Ρώσων επενδυτών που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τα προϊόντα της ΕΒΟ, ανέφερε ότι «αν επρόκειτο για το μοναδικό επιχειρησιακό έτοιμο ελικόπτερο είμαι αντίθετος με αυτές τις πρακτικές».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Επιτέλους, αυτοί οι βουλευτές της αντιπολίτευσης όπως ο Νίκος Μανιός πρέπει να σταματήσουν να τρομοκρατούν τον κόσμο ότι θα γίνει πιστωτικό γεγονός ;)