Λεβέντης: Η Βουλή χωρίς την Ένωση Κεντρώων θα είναι ορφανή

Λεβέντης: Η Βουλή χωρίς την Ένωση Κεντρώων θα είναι ορφανή Facebook Twitter
1

Στην Αθήνα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης τόνισε σε δηλώσεις του ότι «είναι λάθος να δοθεί αυτοδυναμία στον Κυριάκο Μητσοτάκη κι η Ένωση Κεντρώων είναι εμπόδιο. Ξυπνώντας σήμερα είδα ένα όνειρο. Ότι θα κάνουν κυβέρνηση μαζί η Φώφη Γεννηματά κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτή η κυβέρνηση θα είναι το βράδυ. Ό,τι ήταν ο Πάνος Καμμένος για τον Τρίπρα θα είναι η Φώφη Γεννηματά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «για αυτό θέλω η νεολαία να πάει στην κάλπη και να δώσει μια ισχυρή Ένωση Κεντρώων γιατί η Βουλή χωρίς την Ένωση Κεντρώων θα είναι ορφανή».

 
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Λεβέντης: Η Βουλή χωρίς την Ένωση Κεντρώων θα είναι ορφανή Πηγή: www.lifo.grΑν είναι να έχει βουλευτές σαν την κ. Μεγαλοοικονόμου, καλύτερα ορφανή Πρόεδρε.Οι κακές επιλογές πληρώνονται.