Κουρουμπλής: Μικρός ανασχηματισμός με ισχυρούς συμβολισμούς

Κουρουμπλής: Μικρός ανασχηματισμός με ισχυρούς συμβολισμούς Facebook Twitter
SOOC
2

Η υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη σηματοδοτεί την προγραμματική σύγκλιση της κεντροαριστεράς, εκτίμησε, μιλώντας στο ΑΠΕ, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσωπικότητα και το ήθος του Φώτη Κουβέλη ο οποίος συστρατεύεται στην μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα», πρόσθεσε ο υπουργός. 

Κατά τον ίδιο, ο ανασχηματισμός είναι μικρός αλλά με ισχυρούς συμβολισμούς, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη ούτε την ανάληψη του υπουργείου Οικονομίας από τον Γιάννη Δραγασάκη.

«Οι προσδοκίες είναι τώρα πιο μεγάλες», τόνισε, τονίζοντας πως η λειτουργία της αναπτυξιακής τράπεζας την οποία χρειάζονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, θα αποκτήσει χρονικό ορίζοντα. 

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Οφείλω να συγχαρώ τον ταλαντούχο κο Κουρουμπλή που κατάφερε να ονομάσει την απόλυτη αυτοταπείνωση του Κουβέλη ως υφυπουργού του Καμένου ως "προγραμματική σύγκλιση της κεντροαριστεράς". Μια φράση που δεν σημαίνει τίποτα αλλά ακούγεται σαν να έχει νόημα. Θα είχα να του αντιπροτείνω και το "εσωτερικές αντιλογίες του θεσμικού συστήματος" , έτσι ως καβάντζα για το μέλλον. (κάπου θα χρειαστούν να παραχώσουν και τον Κωστάκη τον Καραμανλή κάποια στιγμή)

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ