ΚΙΝΑΛ: Συμφώνησαν για ντιμπέιτ 5 υποψήφιοι στην ΕΡΤ - Πλην του Παπανδρέου

Σήμα του ΚΙΝΑΛ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Ντιμπέιτ στις 29 Σεπτεμβρίου συμφώνησαν οι πέντε εκπρόσωποι των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ  (Λοβέρδου, Ανδρουλάκη, Γερουλάνου, Χρηστίδη, Καστανίδη), οι οποίοι είχαν τηλεδιάσκεψη με την διοίκηση της ΕΡΤ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του protothema, οι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη συμφώνησαν σε κοινό πλαίσιο, επιθυμώντας να γίνει ένα ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων, παρά τις ενστάσεις της πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναμένεται να πραγματοποιηθούν δύο ντιμπέιτ –η μία πριν τον πρώτο γύρο και η άλλη στον δεύτερο. Υπήρξε, μάλιστα, πρόταση ο κ. Παπανδρέου να συμμετάσχει μέσω zoom.

Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων συμφώνησαν να βρεθούν εκ νέου αύριο στις 13:00 για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες, όπως θεματικές και δημοσιογράφους κ.λπ..

Μέσα στην ημέρα αναμένονται ξεχωριστές επιστολές από τους εκπροσώπους των υποψηφίων στην ΕΔΕΚΑΠ. Να θυμίσουμε ότι Mega και Action24, εκτός της ΕΡΤ, έχουν αιτηθεί να φιλοξενήσουν τους υποψηφίους και να διεξαχθεί το ντιμπέιτ.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ