Καταγγελίες από το Ποτάμι για προκλητική τροπολογία της κυβέρνησης: Συνοδοί υπουργών σε 5άστερα ξενοδοχεία

Καταγγελίες από το Ποτάμι για προκλητική τροπολογία της κυβέρνησης: Συνοδοί υπουργών σε 5άστερα ξενοδοχεία Facebook Twitter
EUROKINISSI
4

Μετά τον σάλο για το επίδομα ενοικίου που εισέπραττε τόσο η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου και ο σύζυγος της υπουργός Οικονομίας αλλά και ο Δημήτρης Μάρδας κατά παραδοχή του, το Ποτάμι καταγγέλλει/ υπενθυμίζει μια άλλη προκλητική τροπολογία.

Ο λόγος για την τροπολογία που επιτρέπει  στους συνοδούς των υπουργών, όταν αυτοί μετακινούνται στο εξωτερικό, να μένουν στα ίδια υπερπολυτελή ξενοδοχεία με τα μέλη της κυβέρνησης.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο βουλευτής του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης επιτίθεται στην κυβέρνηση δημοσιοποιώντας την τροπολογία με την οποία είχε αποφασιστεί οι συνοδοί των υπουργών σε ταξίδια να μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με αυτούς, επιβαρύνοντας έτσι τον προϋπολογισμό.

Πολιτική
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Γιατί και οι της αντιπολίτευσης, πολιτικοί της Βουλής είναι και αυτοί και επωφελούνται και εκείνοι. Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που βγάλανε την Αντωνοπούλου στην φόρα, δεν ήταν επειδή έκανε κακό έργο ή πετούσε μπαρούφες σαν κάτι Πολάκηδες και Τασίες (το αντίθετο ίσχυε) αλλά επειδή είναι πλούσια και πήρε την επιδότηση λόγω απληστίας ή επειδή απλά δεν το σκέφτηκε και πολύ. Και επειδή επίσης ανήκει σε άλλη κατηγορία, τους εξωκοινοβουλευτικούς. Για αυτούς άλλωστε καταργήθηκε η διάταξη και όχι για τους 300 κανονικούς εκλεγμένους Βουλευτές όλων των κομμάτων που απ το 1994 όπως είπε και η ίδια, τα παίρνουν κανονικότατα. Πλήρης κατάργηση χρειάζεται ή έστω αν δεν γίνεται αλλιώς, τόσο αυστηρά κριτήρια που να τα δικαούνται μόνο Βουλευτές με σχεδόν καθόλου περιουσία και λίγες καταθέσεις.Είναι όπως με τα κρατικά αμάξια των Βουλευτών. Κράζανε κάποτε αυτούς του Συριζα επειδή κάποτε είχε πει εντελώς ρομαντικά πως δεν θα τα χρησιμοποιούσαν (τελικά όταν ο Τσίπρας το ζήτησε μία φορά απ το κόμμα του, μόνο που δεν τον φάγανε η αλήθεια είναι) αλλά αυτοί που τους επέκριναν και λεγανε πόσο απαράδεκτο είναι κλτπ, οι ίδιοι ΔΕΝ την απαρνήθηκαν την κρατική παροχή αυτή. ΝΔ,ΧΑ κυρίως νομιζω τα λεγανε τότε. Ας εχουν αμάξι, σε κάθε χώρα έχουν, αλλά όχι και να κράζουν άλλους για την παροχή αυτή ενώ και οι ίδιοι επωφελούνται συνειδητά. Κάτι δεν ταιριάζει, δεν νομίζεις?Σχετικά με τους συνοδούς τώρα. Τζάμπα γίνεται θέμα. Δεν αφορά καν πολιτικούς. Τους αστυνομικούς φρουρούς τους αφορά που απλά απ το 2016 και μετα τους επιτρέπουν την διαμονή στο ίδιο ξενοδοχείο με αυτούς που προστατευουν. Ε λοιπόν, δεν πειράζει. Πέρα από καλύτερη ασφάλεια, αστους και αυτούς κάπου καπου να μενουν σε ένα καλό ξενοδοχείο, πλούσιοι με τα 1000 ευρώ το μήνα δεν προκειται να γίνουν (υπηρετούν μεν στην Ασφάλεια Επισήμων αλλά μισθολογικά λίγο πιο πάνω είναι απ τους υπόλοιπους, όχι φοβερά πράγματα απλώς είναι πιο ήσυχη δουλειά και κάνεις και καμιά γνωριμία για αυτό πολλοί θέλουν εκεί να υπηρετούν).
@skeletor"Κρυβόσασταν"? Ποιοι? Τέλος πάντων. Απλώς, το που θα μένουν οι αστυνομικοί φρουροί των πολιτικών, δεν με ενδιαφέρει που θα είναι. Δεν είναι αυτοί το ζητούμενο έτσι και αλλιώς.Όσο για Αντωνοπούλου - Παπαδημητρίου πήραν ό,τι τους άξιζε. Εκτός Κυβέρνησης πλέον, επιστρέφουν τα λεφτά και τα μαζευουν και πάνε Αμερική πάλι απ ότι είδα τώρα. Ήταν άπληστοι και αυτό κάποτε πληρώνεται. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί. Σε όλα τα κόμματα υπάρχουν. Και σαυτό το προνόμιο (των κοινοβουλευτικών πια) πρέπει είτε να μπει ένα δυνατό φρένο είτε να καταργηθεί πλήρως.