Καμμένος: Θα παλέψω να μην υπάρξουν οι 151 βουλευτές. Την κυβέρνηση τη γέννησα με τον Τσίπρα

Καμμένος: Θα παλέψω να μην υπάρξουν οι 151 βουλευτές. Την κυβέρνηση τη γέννησα με τον Τσίπρα Facebook Twitter
EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως θα προσπαθήσει, συγκεκριμένα θα «παλέψει» ώστε να μην υπάρξουν οι 151 βουλευτές που χρειάζεται ο Αλέξης Τσίπρας για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. 

«Θα παλέψω να μην υπάρξουν οι 151 βουλευτές. Την κυβέρνηση τη γέννησα με τον Τσίπρα, δεν έχει την εμπιστοσύνη μας γιατί συνδέεται με τη συμφωνία των Πρεσπών», τόνισε χαρακτηριστικά στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του στο Star. 

Ο απερχόμενος υπουργός Εθνικής Άμυνας απήθυνε επίσης δημόσια πρόσκληση στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει αν συνυπογράφει μαζί με τους ΑΝΕΛ πρόταση μομφής με την προϋπόθεση να αρνηθεί σύνθετο όνομα με τον όρο Μακεδονία και μη διαπραγμάτευση της συμφωνίας των Πρεσπών.

«Επιμένουμε καμία χρήση του όρου Μακεδονία. Θα κάνω οτιδήποτε προβλέπεται συνταγματικά για να μην περάσει η συμφωνία» ανέφερε ακόμη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σημειώνοντας πως «οι βουλευτές που φεύγουν από μένα αποστατούν με προδίδουν. Και μόνος μου να μείνω τα ίδια θα λέω».

«Ο κ. Τσίπρας ήταν πάντα ειλικρινής σε μένα, αλλά είχε υποχρέωση να μην δώσει καρέκλα σε αυτούς που φεύγουν από μένα», υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας πως «οι άνθρωποι που πούλησαν εμένα, θα πουλήσουν και τον κ. Τσίπρα».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ