Καμίνης: Θα διαθέσουμε και άλλο χώρο, αρκεί να αδειάσει η πλ.Βικτωρίας

Καμίνης: Θα διαθέσουμε και άλλο χώρο, αρκεί να αδειάσει η πλ.Βικτωρίας Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το πρωί, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης απηύθυνε έκκληση για συνεργασία προς την κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην πλατεία Βικτωρίας και τόνσιε ότι προτίθεται να παραχωρήσει και νέο χώρο για την φιλοξενία προσφύγων.

Ειδικότερα, σχολιάζοντας τις συνθήκες που επικρατούν στην πλατεία, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες εκεί, ο δήμαρχος Αθηναίων διατύπωσε πολύ προσεκτικά την απάντησή του: «Φροντίζουμε να είμαστε παρόντες, να καθαρίζουμε, έχουμε ζητήσει την συνδρομή της αστυνομίας για την φύλαξη. Δεν θέλουμε να μοιράζονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Δεν θέλουμε να γίνει ατύπως (σ.σ. ένας καταυλισμός)».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Πάλι κουβέντα δεν είπε ο δήμαρχος για τον λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου "άτυπου" καταυλισμού. Εδώ γίνεται όλο το δουλεμπόριο, εδώ πουλιέται η πρέζα, εδώ λειτουργούν τα διακινητήρια, τα ανταλλακτήρια, παιδεραστία, εμπόριο γυναικών, βαποράκια. Αυτά έπρεπε να καταγγείλει ο κ. Καμίνης. Και τα γνωρίζει πολύ καλά, όπως κι εμείς οι ηρωικοί κάτοικοι. Τα βλέπουμε μπροστά μας καθημερινά. Η πλατεία δεν θα αδειάσει ποτέ αν δεν εξαλειφθούν τα παραπάνω. Κι ας μην κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του κανένας. Ούτως ή άλλως, εμείς, ως γειτονιά, τελειώσαμε είτε φύγουν είτε μείνουν. Και δεν το αποφασίσαμε εμείς αυτό.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ