Καμίνης: «Όταν σου κάνει μήνυση η Χρυσή Αυγή σημαίνει πως έκανες το σωστό»

Καμίνης: «Όταν σου κάνει μήνυση η Χρυσή Αυγή σημαίνει πως έκανες το σωστό» Facebook Twitter
ΕYROKINISSI
0

Με αγωγή κατά του Γιώργου Καμίνη απάντησε η Χρυσή Αυγή και ο υποψήφιος της για τον δήμο της Αθήνας, Ηλίας Κασιδιάρης, στην απόφαση του δήμου να μην της παραχωρηθεί δημόσιος χώρος ενόψει των εκλογών στην αυτοδιοίκηση και των ευρωεκλογών.  

Στο ψήφισμα που εξέδωσε ο δήμος Αθηναίων τονίζεται ότι «ο δήμος όσο διαρκεί η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν θα παράσχει διευκολύνσεις, όσον αφορά πλατείες και χώρους για εκλογικά περίπτερα».

Υπογραμμίζεται επίσης ότι ο δήμος θα συμμετάσχει «στις κινητοποιήσεις για τα τέσσερα χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής στις 18 Απρίλη» και τονίζεται με θάρρος ότι «η Αθήνα είναι και θα παραμείνει πόλη αντιφασιστική».

Η απόφαση ελήφθη και ενόψει της διακομματικής και διαπαραταξιακής σύσκεψης στις 18 του μηνός για τον καθορισμό των διευκολύνσεων που θα παράσχει ο δήμος σε κόμματα και παρατάξεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές. Το ψήφισμα εγκρίθηκε με 28 υπέρ και 3 αποχές.

Λίγες ώρες μετά το εξώδικο που απεστάλη προς τον Γιώργο Καμίνη από την Χρυσή Αυγή, ο δήμαρχος Αθηναίων σχολίασε στο Facebook:

«Όταν σου κάνει μήνυση η εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση που κάθεται στο σκαμνί της ιστορίας, εν αναμονή της ετυμηγορίας της ελληνικής δικαιοσύνης, σημαίνει ότι κάνεις το σωστό. Με συνέπεια και αποφασιστικότητα διαρκώς απέναντι στη Χρυσή Αυγή», έγραψε ο κ. Καμίνης. 

Καμίνης: «Όταν σου κάνει μήνυση η Χρυσή Αυγή σημαίνει πως έκανες το σωστό» Facebook Twitter
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ