Και στην Αττική δικαστήριο απαγορεύει στη ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα

Και στην Αττική δικαστήριο απαγορεύει στη ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα Facebook Twitter
0

Tρίζει και πάλι το μέτρο Βενιζέλου για το τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ, ενώ την ίδια ώρα το υπουργείο εμφανίζεται ανίκανο να εκδώσει την εγκύκλιο που θα διευκρινίζει ποιοι ακριβώς εξαιρούνται του μέτρου. Πάντως τώρα έχουμε-μετά τις αποφάσεις σε πόλεις της επαρχίας- απόφαση δικαστηρίου και στην Αττική για απαγόρευση διακοπής ρεύματος σε καταναλώτρια που αρνήθηκε να πληρώσει το τέλος.

Όπως γράφει το σάιτ forologoumenoi.gr το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου απαγόρευσε στη ΔΕΗ να κάψει το ρεύμα μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η καταναλώτρια. Οι λόγοι που προέβαλε η αιτούσα καταθέτοντας τα ασφαλιστικά μέτρα αλλά και αγωγή κατά της ΔΕΗ, ήταν ότι με βάση την ιδιωτική σύμβαση παροχής ηλεκτροδότησης που αυτή έχει υπογράψει με τη ΔΕΗ, προκύπτει ότι η ΔΕΗ δεν έχει δικαίωμα να εισπράττει το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. ή να διακόπτει την ηλεκτροδότηση επειδή η αιτούσα αρνήθηκε να το καταβάλλει. Παράλληλα, προβλήθηκε και μία σειρά άλλων συνταγματικών λόγων.

Η προσωρινή διαταγή που εκδόθηκε από το Ειρηνοδικείο, απαγορεύει στη ΔΕΗ να προχωρήσει σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος της αιτούσας, έως την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, στις 10 Ιανουαρίου 2012.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM